Categories: خبرها

دادستان تهران: بازداشت مدلی که برای جراحی زیبایی آمده بود

زیتون– عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر از بازداشت مانکنی داد که به ایران سفر کرده بود.
دادستان تهران امروز در نشست خبری خود با اشاره به انتشار خبر سفر این مدل به ایران در رسانه‌ها، گفت پس از ورود دادستانی به موضوع «این زن مدل دستگیر و در بازرسی از منزل متهم پنجاه بطری مشروبات الکلی کشف» شد.
به گفته جعفری دولت‌آبادی «انجام عمل جراحی زیبایی در کشور جرم نیست»، اما «ورود فردی که حسب گزارش های واصله در حوزه مدلینگ و امور مبتذل فعال بوده، شایسته بررسی بیشتر» است. او اضافه کرد: «در تحقیقات صورت گرفته از متهم مشخص شد که شرکت‌هایی وجود دارد که افرادی را که از خارج به کشور وارد می‌شوند را هدایت کرده و به این گونه مراکز معرفی می‌کنند».
پیکسی فاکس، دومین فردی است که سفرش به ایران برای جراح زیبایی خبرساز شده است. پیش از او یکی از بازیگران فیلم‌های پورنوگرافیک برای عمل جراحی به ایران آمده بود.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵