Categories: خبرها

علی مطهری: راه پاسداری از اسلام، ممانعت از ابراز عقیده دیگران نیست

زیتون– نایب رییس دوم مجلس گفت راه «حفظ اعتقادات اسلامی» این نیست که «نگذاریم دیگران حرف‌های خود را بزنند.» او اضافه کرد این «تصور» که با ممانعت از «ابراز عقیده دیگران» می‌توان «از دین و اسلام پاسداری کرد، تصور کاملا اشتباهی است.»
علی مطهری در همایش «تحقق آرمان‌های انقلاب با تمرکز بر عدالت و آزادی» در همدان «فدا کردن عدالت و آزادی پای مصلحت» را «از بزرگ‌ترین مشکلات امروز» توصیف کرد.
مطهری در سخن‌رانی خود «بخش مهمی» از اتهام‌های مالی را «سیاسی» توصیف کرد و گفت در ماجرای فیش‌های حقوقی «حقیقت ماجرا به آن وسعتی که برخی مدعی شدند نبود». این نماینده مجلس اضافه کرد تنها ۳۹۷ نفر از مدیران حقوق‌‌های غیرمتعارف دریافت کردند.
نایب رییس مجلس دهم با اشاره به این‌که «همه تخلف‌ها به معنای اختلاس نیست»، اضافه کرد: «در همین ماجرای صندوق فرهنگیان ممکن است عده‌ای تصور کنند چند نفر این پول به اصطلاح ۸ هزار میلیاردی را بین خود تقسیم کردند در حالی که حقیقت ماجرا این‌گونه نیست». مطهری اضافه کرد بخش عمده این مبلغ «تسهیلاتی است که بدون ضابطه و البته با اخذ وثیقه پرداخت شده و یا بخشی نیز مطالباتی است که صندوق از برخی افراد دارد و دستگاه قضایی نیز می‌تواند با پیگیری جدی، این پول‌ها را به صندوق برگرداند.»
علی مطهری در سخنرانی خود «اصرار بر موضع‌گیری‌های افراد» نسبت به وقایع پس از انتخابات سال ۸۸ را «امری غیرمنطقی و غیرضروری» توصیف کرد که به «وحدت جامعه آسیب می‌زند.» او ادامه حصر و ممنوع‌التصویری محمد خاتمی را «مخالف با قانون اساسی و غیرقانونی» توصیف کرد.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵