Categories: خبرها

در قم هم کنسرت برگزار نخواد شد

زیتون- سخنگوی وزارت ارشاد امروز گفت که سیاست دولت روحانی عدم برگزاری کنسرت موسیقی در دو شهر قم و مشهد بوده و این سیاست تداوم خواهد داشت.
حسین نوش‌آبادی به فارس گفت در دو شهر مشهد و قم در دولت‌های پیشین کنسرتی برگزار نشد و دولت یازدهم نیز «مجوز برگزاری هیچ کنسرتی را در این دو شهر صادر نکرده است.»
سخن‌گوی وزارت ارشاد با اشاره اتفاق‌های رخ داده در قم، گفت: «این اتفاقات در حاشیه برگزاری مراسم بوده و اصل برنامه هم بدون حاشیه برگزار شده است، اما رفتار حضار و شرکت کنندگان در مراسم قم خلاف شئونات اسلامی بود و این امر زمینه ساز انتقاد و اعتراضات شد، در صورتی که محتوای برنامه طبق ضوابط قانونی و شرعی بود.»
نوش‌آبادی اضافه کرد هر زمانی که «علما و مراجع گرانقدر دستور فرمایند از نزدیک مسایل را توضیح دهیم و اتفاقات را تشریح کنیم. این آمادگی از جانب شخص وزیر ارشاد و بنده به عنوان سخنگوی این وزارتخانه وجود دارد تا برای ادای برخی توضیحات به قم برویم و خدمت مراجع بزرگ تقلید برسیم.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵