Categories: خبرها

انتقاد جامعه مدرسین از برگزاری کنسرت در قم

زیتون – جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از برگزاری کنسرت در شهر قم، نوشت «صبر و حوصله مردم متدین و مراجع بزرگ» محدود است و اگر آن‌ها «وارد عمل» شوند، ممکن است «خسارت‌های مادی و معنوی» ایجاد شود که «به راحتی قابل جبران نباشد.»
این تشکل در بیانیه خود که در واکنش به برگزاری «کنسرت پرحاشیه» در شهر قم صادر شد، نوشت این اقدام مدیران اداره فرهگ و ارشاد اسلامی قم «موهن و غیرمنطقی»، «غیر قابل پذیرش و حرکتی به دور از شان شهر مقدس قم» بود.
بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم چند روز پس از خواسته لطف‌الله صافی گلپایگانی، از مراجع تقلید، برای برخورد با عوامل برگزاری کنسرت در قم، صادر شد.
جامعه مدرسین حوزه علیمه قم در بیانیه خود خواستار پاسخ‌‌گویی «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ویژه شخص وزیر ارشاد» شده است. آن‌ها از علی جنتی پرسیده‌اند: «چرا در امر ترویج فرهنگ اسلامی و احیای ارزش‌های دینی آنگونه که باید، قدم بر نمی‌دارند و مسئله کنسرت‌ها و حواشی آن را مصرانه در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند؟»
پیشتر احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد و نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خواستار جلوگیری از برگزاری کنسرت در این شهر شده بود. وزارت ارشاد دولت یازدهم در نهایت در مقابل پافشاری امام جمعه مشهد، عقب نشینی کرد و اعلام کرد که دیگر برای برگزاری کنسرت در این شهر، مجوز صادر نمی کند.
اکنون جامعه مدرسین ضمن درخواست برخورد با «متولیان برگزاری این گونه کنسرت‌های پر حاشیه»، به مسئولان «اخطار» داد که در شرایط فعلی کشور نیاز به «همدلی، وحدت و آرامش» دارد و چنین اقدام‌های «به مصلحت آنها و کشور نیست.»

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026