Categories: خبرها

انتقاد جامعه مدرسین از برگزاری کنسرت در قم

زیتون – جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از برگزاری کنسرت در شهر قم، نوشت «صبر و حوصله مردم متدین و مراجع بزرگ» محدود است و اگر آن‌ها «وارد عمل» شوند، ممکن است «خسارت‌های مادی و معنوی» ایجاد شود که «به راحتی قابل جبران نباشد.»
این تشکل در بیانیه خود که در واکنش به برگزاری «کنسرت پرحاشیه» در شهر قم صادر شد، نوشت این اقدام مدیران اداره فرهگ و ارشاد اسلامی قم «موهن و غیرمنطقی»، «غیر قابل پذیرش و حرکتی به دور از شان شهر مقدس قم» بود.
بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم چند روز پس از خواسته لطف‌الله صافی گلپایگانی، از مراجع تقلید، برای برخورد با عوامل برگزاری کنسرت در قم، صادر شد.
جامعه مدرسین حوزه علیمه قم در بیانیه خود خواستار پاسخ‌‌گویی «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ویژه شخص وزیر ارشاد» شده است. آن‌ها از علی جنتی پرسیده‌اند: «چرا در امر ترویج فرهنگ اسلامی و احیای ارزش‌های دینی آنگونه که باید، قدم بر نمی‌دارند و مسئله کنسرت‌ها و حواشی آن را مصرانه در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند؟»
پیشتر احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد و نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خواستار جلوگیری از برگزاری کنسرت در این شهر شده بود. وزارت ارشاد دولت یازدهم در نهایت در مقابل پافشاری امام جمعه مشهد، عقب نشینی کرد و اعلام کرد که دیگر برای برگزاری کنسرت در این شهر، مجوز صادر نمی کند.
اکنون جامعه مدرسین ضمن درخواست برخورد با «متولیان برگزاری این گونه کنسرت‌های پر حاشیه»، به مسئولان «اخطار» داد که در شرایط فعلی کشور نیاز به «همدلی، وحدت و آرامش» دارد و چنین اقدام‌های «به مصلحت آنها و کشور نیست.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵