پس از سوئیس، نوبت به مجارستان رسید

روبنده در اروپا ممنوع می‌شود

زیتون- پارلمان بلغارستان روزگذشته (جمعه) طرح ممنوعیت پوشش کامل صورت برای زنان در ملاعام را تصویب کرد. بر اساس قانون جدید، پوشش کامل و یا قسمتی از صورت در ملاعام به غیر از مواقع بیماری و یا الزامات شغلی ممنوع است. مساجد از این قانون مستثنی هستند. images
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در صورت سرپیچی از قانون جدید برای بار نخست جریمه‌ای ای معادل ۱۰۰ یورو و برای دفعه‌های بعد ۷۵۰ تا ۸۰۰ یورو در نظر گرفته شده است.
سوئیس نیز پیشتر قانونی تصویب کرده بود که بر اساس آن زنانی که از این پوشش استفاده کنند را تا ۱۰ هزار دلار جریمه خواهد کرد.
پس از آنکه یک کمیته محلی در شهر تیسینو سوئیس در بخش ایتالیایی زبان آن با جمع کردن بیش از ۱۱ هزار امضا که ۱۰ هزار امضا بیش از رقم مورد نیاز برای راه اندازی یک همه پرسی بود، خواستار برگزاری همه پرسی برای منع روبنده شد، اینک این قانون پذیرفته و به اجرا در خواهد آمد.
طرح این قانون در سال ۲۰۱۳ با مخالفت‌هایی نیز روبرو بوده است اما در نهایت این طرح در بخش تیسینو واقع در جنوب سوئیس اجرایی شده است. نمایندگان حزب راست سوئیس می‌گویند که در جامعه‌ای که ناامنی در خیابان‌ها رو به افزایش است، چهره افراد باید مشخص باشد. بنابراین نباید اجازه داد که زنان مسلمان چهره خود را بپوشانند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. زیتون هم یک نظر را درج میکند، یکی را نمیکند! ملک خودشان است. شعار ازادی خواهی هم تا وقتی است که مطابق سلیقه ی “من” حرف بزنی! صداقت و یک رنگی هم چیز خوبی است!

  2. یکی با برقع, روبنده, بیرون می اید و یکی با بکینی!
    یکی برای استبداد ادم میکشد, یکی برای ازادی!
    یکی حجاب را اجباری می کند, یکی بی حجابی را!
    یکی با پنبه سر می برد, یکی با اره!
    عقل و اعتدال, چیز خوبی است. فقط همین!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

پس از سوئیس، نوبت به مجارستان رسید

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »