Categories: خبرها

مشاور دادستان کل کشور: اعدام‌های دهه ۶۰ از معجزات ولی فقیه بود

زیتون- محمدابراهیم نکونام، مشاور ارشد دادستان کل کشور، گفت اعدام‌ دسته‌جمعی زندانیان سیاسی در سال ۶۷ از «معجزات ولی‌فقیه و ملحم از غیب» بود. 
نکونام به میزان، خبرگزاری وابسته به قوه قضاییه، گفت همه اعدام‌شدگان سال ۶۷ «محاکمه» شده بودند، بسیاری از آن‌ها «شاکی خصوصی» نداشتند و از آن‌جا که حاضر به «توبه» نشدند، اعدام شدند.
مشاور دادستان کل کشور برکناری آیت‌الله منتظری از قائم‌مقامی رهبری، پذیرش قعط‌نامه ۵۹۸ و اعدام‌های سال ۶۷ را از «معجزات ولایت فقیه» توصیف کرد و گفت این اتفاق‌ها «در تاریخ انقلاب انجام و سرنوشت‌ساز شد.»
نکونام اضافه کرد آیت‌الله خمینی با تعیین تعدادی «قاضی سالب حیات»، اعضای سازمان مجاهدین خلق را «محاکمه» و اعدام کرد. او همچنین افزود: «حضور نیروی اطلاعاتی {در جریان اعدام‌ها} فقط از باب کارشناسی بوده و اصل موضوع و محاکمه توسط دادستان‌ها و حکام شرع صورت گرفته است.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵