Categories: خبرها

انتشار یالثارات غیرقانونی است

زیتون- حسین نوش‌آبادی، سخن‌گوی وزارت ارشاد، گفت که از نظر وزارت ارشاد و براساس رای هیات نظارت «هفته نامه یالثارات لغو مجوز شده و در فهرست نشریات دارای مجوز قرار ندارد.» این در حالی است که روز گذشته سخن‌گوی قوه قضاییه خبر از آن داد که براساس شنیده‌های او «هیات نظارت گفته ما اشتباه کردیم، می‌خواستیم توقیف کنیم نوشتیم لغو پروانه!»
نوش‌آبادی گفت نشریه یالثارات «به لحاظ قانونی دارای مجوز انتشار نیست.» او با اشاره به شکایت برخی از سینماگران از این نشریه، گفت این شکایت «با توجه به هتک حرمتی که توسط این افراد صورت گرفته و اعتبار آنها را زیر سوال برده» در دستگاه قضایی «با جدیت مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.»
نشریه یالثارات پیش از این از سوی هیات نظارت بر مطبوعات لغو امتیاز شده بود. اما پس از شکایت این نشریه و براساس حکم دادگاه، انتشار خود را از سر گرفت.
روز گذشته غلام‌حسین محسنی اژه‌ای، سخن‌گوی قوخ قضاییه، در نشست خبری خود گفت که لغو مجوز یالثارات «قانونی» نبوده و شکایت به دادگاه حقوقی «موجب لغو پروانه نمی شود». به گفته او نظر دادگاه بر این بود که «هیات نظارت نمی تواند لغو پروانه در این موارد کند.»

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵