زیتون- حسن حیدری، معاون دادستان مشهد، پیشبینی کرد بازداشتشدگان اخیر در مشهد به اتهام فعالیت در حوزه مدلینگ، به یک تا ده سال زندان محکوم خواهند شد.
به گفته حیدری این حکم با استناد به ماده ۶۶ قانون اساسی و «ترویج فساد و فحشا» از سوی این افراد صادر خواهد شد. او روز گذشته او در مصاحبه با خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، خبر از بازداشت شش تن و احضار ۳۰ تن دیگر به همین اتهام داده بود.
معاون دادستان مشهد در نشستی خبری گفت پیگیری پرونده مدلینگ «از سوی سپاه پاسداران انجام» شد، چرا که عملکرد «مدلینگها از حرکت زیبایی و شوی زیبایی خارج شد و در بحث تغییر هویتی بود.» او با تاکید بر اینکه سپاه وظیفه دارد از «کیان جمهوری اسلامی چه در جنگ سخت و چه در جنگ نرم» دفاع کند، گفت: «در پرونده مدلینگها به علت اینکه برخوردهای قبلی سازنده نبوده، سپاه ورود پیدا کرد.»
به گفته حیدری این حرکتها همان «جنگ نرم و شبیخون فرهنگی» است که آیتالله خامنهای نسبت به آن هشدار داده بود. او اضافه کرد بعضی از افراد «به عنوان مدلینگ کارهایی» انجام میدهند که «در دنیای غرب هم به این شدت نیست و اینکه کار آرایشگاه زنانه را آقا انجام دهد، با فرهنگ مردم سازگاری ندارد.»
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…