Categories: خبرها

لیست انتخاباتی 70نفره رحیمی از داخل زندان

زيتون- نماینده مردم بیجار در مجلس نهم از اقدام خلاف قانون معاون اول دولت احمدی‌نژاد در راستای تهیه لیست انتخاباتی ۷۰ نفره از داخل زندان خبر داد.

سیدمحمد بیاتیان در گفت‌وگو با «ایلنا»، با ابراز نگرانی از ورود پول‌های کثیف به انتخابات، اظهار داشت:« آقای رحیمی از داخل زندان یک لیست ۷۰ نفره‌ برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی تهیه کرده‌ است.» او با بیان این‌که نامزدهای نزدیک به جریان انحرافی در استان‌های غربی در این لیست قرار گرفته‌اند، گفت:« معاون اول پیشین رییس‌جمهور این ۷۰ نامزد انتخاباتی را به لحاظ مالی حمایت می‌کند. باتوجه به رد صلاحیت نیروهای مجرب و دلسوز متاسفانه فضا به هیچ‌عنوان انتخاباتی نیست و این درحالی است که نامزدهای مورد حمایت رحیمی از یک‌سو چراغ خاموش حرکت می‌کنند و به راحتی هم از فیلتر نهادهای نظارتی عبور کرده‌ و از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده‌اند و از دیگر سو به پشتوانه حمایت مالی سنگین رحیمی، بر طبل تفرقه و دودستگی می‌کوبند.»

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره نحوه ورود غیرقانونی معاون‌اول رئیس‌جمهور پیشین به انتخابات پیش‌رو اینگونه گفت که آقای رحیمی حدود دو هفته پیش از زندان بیرون آمده و‌ فهرست انتخاباتی مد نظر خود را سازماندهی کرده‌است. بیاتیان با ابراز امیدواری درخصوص رسیدگی سریع و عاجل دستگاه‌های نظارتی انتخابات به این مسئله، تاکید کرد:« اغلب نامزدهای مورد‌حمایت آقای رحیمی از حوزه‌های انتخابیه و استان‌های غرب و‌ شمالغرب کشور وارد رقابت شده و اکثراً تایید صلاحیت شده‌اند و امیدواریم تا پیش از برگزاری انتخابات وضعیت صلاحیت این افراد مورد بازنگری قرار گیرد.»

پیش از این اعلام شده‌بود، ۱۷۰ نفر از داوطلبان انتخابات مجلس نهم از محمدرصا رحیمی پول دریافت کرده‌اند.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026