استاندار سمنان: احمدی نژاد از در مخصوص آمد و بازجویی شد

زیتون- محمد رضا خباز نماینده پیشین مجلس و استاندار کنونی سمنان در گفت و گویی از ماجرای شکایتش از محمود احمدی نژاد و بازجویی او خبر داد.
خباز در پاسخ به این سوال که «مجلس هشتم پرونده‌های تخلف احمدی نژاد را به قوه قضاییه ارجاع داد اما او در دادگاه حضور نیافت علت این موضوع را در چه می‌دانید؟»  پاسخ داد که احمدی نژاد تنها در برخی از جلسات دادگاه حضور پیدا نکرد. اولین احضار او به دادگاه در مجتمع قضایی تهران صورت گرفت و از آنجایی که عده زیادی از مردم و خبرنگاران در آنجا حضور داشتند و نسبت به او ابراز احترام و احساسات کردند شرایط برای بازجویی از او فراهم نبود بنابراین بازجو جلسه نخست دادگاه را بدون انجام بازجویی به جلسات آتی موکول کرد. 20141201143540_thumbnail
به گفته خباز در جلسات بعدی دادگاه، احمدی نژاد از در خاصی به دور از چشم خبرنگاران و مردم وارد اتاقی خاص شد و درست در این زمان اولین بازجویی‌ و رسیدگی‌ها اتفاق افتاد.
هرچند استاندار سمنان از اینکه پرونده در چه مرحله ای است و آیا حکم صادر شده یا خبر اظهار بی اطلاعی کرد.
نخستین شکایت مطرح شده از رییس دولت های نهم و دهم توسط ۱۲ نفر از نمایندگان مجلس صورت گرفت. محمد خباز یکی از آن ۱۲ نفر بود. شکایات صورت گرفته علیه احمدی نژاد در راستای اجرا نکردن قانون بود که در کمیسیون اصل نود و صحن علنی مجلس نیز مورد بررسی قرار گرفت لذا مجلس پرونده‌های مورد نظر را برای رسیدگی بیشتر به قوه قضاییه ارجاع داد. در مجموع شش پرونده از رییس جمهوری سابق به قوه قضاییه فرستاده شده است.
خباز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان «عدم رعایت قانون» را محور مشترک تمامی این شش شکایت دانست.
او در ادامه توضیح داد که به عنوان مثال یکی از مفاد قانون هدفمند کردن یارانه‌ها این بود که ۵۰ درصد درآمدها به مردم و ۳۰ درصد دیگر به دستگاه‌های تولیدی اختصاص داده شود. خباز دامه داد: «دولت سابق از ابتدا از انجام این امر سر باز زد و با درخواست‌های ما هم شرایط تغییری نکرد. با ادامه این روند، اکثر کارخانه‌ها تعطیل شد که مقام معظم رهبری نیز در سخنان خود به این مسئله اشاره و فرمودند که ۶۰ درصد کارخانه‌ها تعطیل و سایر آن ها هم زیر ظرفیت مشغول به فعالیت هستند.»
این نماینده سابق مجلس در ادامه این گفتگو افزود: «در همان شکایت اولیه علیه احمدی‌نژاد، ۱۰ قانون را لحاظ کردیم که او رسما از اجرای آنها چشم پوشی کرده، بعد از مدتی بررسی و پیگیری به این نتیجه رسیدیم که نمایندگان از کانال مجلس قادر به پیگیری و رسیدن به نتیجه در این زمینه نیستند و به عبارتی دیگر “نمی‌توانند کاری از پیش ببرند” زیرا در مجلس هشتم ما در اقلیت بودیم.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اندیشمند حوزه علوم دینی، خانم صدیقه وسمقی، در یادداشت خود تحت عنوان “نه به ابتذال سرکوب‌گری” منتشر شده در سایت زیتون در ۴ خرداد ۱۴۰۲ می‌نویسد: “سال‌هاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی،

ادامه »

سالهاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، از یک ابربحران رنج می‌برد، ابربحرانی که از دل بحران‌های فراوان

ادامه »

انسان ها را از منظر نسبت آنها با دردها و مسئولیت‌پذیری اجتماعی عموماً به چهار دسته می‌توان تقسیم کرد: ۱.

ادامه »