Categories: خبرها

???? به تداومِ ظلمِ حصرکنندگان اعتراض و از محصوران یاد می‌کنیم

زیتون-  در آستانه ی دوهزامین روز حصر رهبران«جنبش سبز»، در اعتراض به عدم پیگیری وعده‌ی رفع حصر  و بی اعتنایی حاکمیت به این مطالبه‌ی عمومی، جمعی از همراهان «جنبش سبز»  وب‌سایت «#دوهزار روز حصر»  راه‌اندازی کردند.

به گزارش زیتون، این سایت قابلیت جمع‌آوری و هم‌رسانی منابع تولید شده در خصوص حصر را در شبکه‌های اجتماعی به سهولت فراهم کرده و امکان اعتراض را به همراه یکی از اصول مرتبط قانون اساسی به مخاطبانش می‌دهد.

شمارنده‌ای در آغاز سایت برای شمارش روزهای حصر قرار داده شده است.

در معرفی این سایت آمده است: بعد از دو هزار روز حصر غیرقانونی و ناروای میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، در شبکه‌های اجتماعی (به ویژه فیس‌بوک، اینستاگرام، تلگرام و توییتر) با هشتگ #دوهزارروزحصر و یکی از هشتگ‌‌های قانون اساسی، به تداومِ ظلمِ حصرکنندگان اعتراض و از محصوران یاد می‌کنیم و خواستار پایان این حصر غیرقانونی می‌شویم.
گردانندگان این وب‌سایت از مخاطبانشان خواسته‌اند که اگر پوستر، کلیپ و متن دیگری در یاد محصوران یا در اعتراض به حصرشان تولید کردند، با هشتگ #دوهزارروزحصر در شبکه‌های اجتماعی همرسانی کنند.
گزیده‌ای از پوسترها و ویدیوهای معترضان به حصر غیر قانونی رهبران جنبش سبز  در این سایت بازنشر شده است.
این وب سایت در آدرس https://2000roozhasr.com/ قابل دسترسی است.

 

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵