زیتون- نخست وزیر ترکیه از ادامه تلاش ها برای سرکوب مخالفان و کودتاگران خبر داده و اعلام کرده است که بازداشتهای بیشتری در راه خواهد بود.
بن علی ییلدریم، نخست وزیر ترکیه، در مصاحبه با شبکه اسکای نیوز تاکید کرد سرکوب کسانی که در کودتای نافرجام اخیر شرکت داشته اند هنوز پایان نیافته است و بازداشت های بیشتری انجام خواهد شد.
ترکیه روز چهارشنبه دستور بازداشت ۴۷ روزنامه نگار روزنامه زمان را صادر کرده است. این بازداشت ها نیز بخشی از تلاش دولت ترکیه برای سرکوب مخالفان و حامیان جنبش گولن بوده است.
پس از وقوع کودتای نظامی نافرجام در ترکیه، تاکنون بیش از ۹ هزار نفر بازداشت شده اند.
نخست وزیر ترکیه در ادامه این مصاحبه که توسط تسنیم نیز منتشر شده، گفت که آنکارا مصمم است تا نسبت به بازگرداندن گولن از آمریکا، اطمینان حاصل کند.
او همچنین در مورد بازگرداندن مجازات اعدام به قوانین مدنی ترکیه افزود که درخواست های زیادی برای وضع مجدد مجازات اعدام برای کسانی که در کودتای اخیر نقش داشته اند، مطرح شده و دولت نمی تواند از این درخواست ها چشم پوشی کند.
مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک سو،…
خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعهای که دههها زیر سایه تنش،…
به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…
درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه میکنید، حاشیهای است بر یک گفتوگو در…
مدتی است هر رسانهای را که باز میکنید، سعید لیلاز را میبینید که با لحنی…
جامعه ایران از دیماه تاکنون با سه بحران همزمان و عمیق روبهرو شده است: سرکوب…