پخش زنده

نرگس محمدی و نسرین ستوده جمهوری اسلامی را به دست‌داشتن در مسمومیت‌ دختران دانش‌آموز متهم کردند

زیتون – نرگس محمدی و نسرین ستوده، دو فعال حقوق بشر ایرانی، در پیام‌هایی جداگانه جمهوری اسلامی را به دست داشتن در مسمومیت‌های دانش‌آموزان دختر در ایران متهم کردند.

نرگس محمدی چهارشنبه، سیزدهم اردیبهشت، در پیامی از زندان اوین نوشت:«حکومت به دنبال تدارک و پشتیبانی از سیاستی است که با ایجاد رعب و وحشت، مانع رفتن دختران به مدرسه گردد.»

او افزوده که «حکومت جمهوری اسلامی چون طالبان افغانستان به دنبال محرومیت دختران از حق تحصیل است. با این تفاوت که طالبان از بلندگوهای وزارتخانه‌ها اعلام می‌کند اما جمهوری اسلامی با سیاستی فریب‌کارانه این هدف را دنبال می‌کند.»

نسرین ستوده، فعال حقوق بشر، نیز در بخشی از پیام خود برای کنگره اخیر سازمان عفو بین الملل نوشت:«تصادفی نیست که حکومت ایران در اقداماتی مشابه با دولت‌های خاورمیانه، با اتخاذ سیاست‌های مشابه، زنان را هدف حملات خویش قرار داده است و مدارس و خوابگاه‌های دانشجویی دختران را مورد حملات شیمیایی قرار داده است.»

Recent Posts

ذکر خیری از دو فعال سیاسی چپ ملی

اخیرا خبر رسید که بابک امیرخسروی (1306-1405 خورشیدی) در پاریس درگذشت و امروز نیز اطلاع…

۲۹ مهر ۱۴۰۵

تفکر نقاد در دوران گذار از اقتدارگرایی

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی،…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

بازخوانی سه آموزه اخلاقی و دموکراتیک عرفان عملی ابوالحسن خرقانی

عرفان یکی از میراث های مهم فرهنگی‌جوامع‌ بشری و از جمله‌ جامعه‌ ما‌ بشمار می…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵