زیتون – نرگس محمدی، فعال حقوق بشر زندانی، پس از دریافت جایزه «اولافپالمه» در پیامی گفت تا تحقق رویای «براندازی جمهوری اسلامی» و «آزادی و برابری در ایران» از پای نخواهد نشست.
خانم محمدی چهارشنبه، یازدهم بهمن، در اینستاگرام نوشت:«این جایزه را در شرایطی دریافت میکنم که مردم سرزمینم ماههاست علیرغم کشتار خیابانی، اعدام، بازداشت و زندان در خیابانها ایستاده و اعتراض کرده و خواهان گذار از حکومت جمهوری اسلامی هستند.»
او با اشاره به 44 سال سرکوب گستره مخالفان و نهادهای مدنی توسط حکومت مینویسد:«دستگاه ایدئولوژی حکومت با به کارگیری تبلیغات وسیع و پرهزینه و سوءاستفاده از سیستم قانونگذاری، تبعیض و نابرابری جنسیتی، قومی، مذهبی و صنفی را به امری رایج و با بار ارزشی مقدسگونه تبدیل کرده است.»
جایزه اولاف پالمه سال ۲۰۲۳ میلادی به طور مشترک به نرگس محمدی و دو فعال حقوق بشر اهل اوکراین و ترکیه رسید.
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…