زیتون – نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و زندانی سیاسی، جزئیات تازهای از تعرض جنسی به زنان بازداشتشده منتشر کرد.
وی با انتشار نامهای از زندان اوین آزار جنسی زنان معترض را «جنایات حکومت» توصیف کرد و خواستار خبررسانی درباره «این شیوه سرکوبگرانه علیه زنان» شد.
وی نوشت:«میبایست تعرض به زنان فعال و مبارز و معترض در ایران را به شکل گسترده و قدرتمند در سطح جهانی بازگو کرد تا با افشای آن، عامل و باعث توقف آن شویم.»
به گفته خانم محمدی، وی آثار شکنجه و خشونت جنسی را بر بدن زنان بازداشت شده دیده و به مسئولان مربوطه گزارش داده. با این وجود هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.
وی همچنین شهادت داد خود او «به عنوان یک زن فعال مدنی که برای گذار مسالمتآمیز مردم از حکومت دینی و استبدادی و زن ستیز» تلاش میکند، «طعم تلخ تعرض به زن را در ۳ دی ماه ۹۸ در زندان اوین چشیده.»
در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی،…
عرفان یکی از میراث های مهم فرهنگیجوامع بشری و از جمله جامعه ما بشمار می…
زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…