زیتون – سید محمود علیزاده طباطبایی، وکیل دادگستری، با تاکید بر بیگناهی حمید قره حسنلو از از تلاش برای پذیرفتن وکالت وی خبر داد.
آقای قره حسنلو، متخصص رادیولوژی، به جرم دست داشتن در کشته شدن یک بسیجی متهم به محاربه و به اعدام محکوم شده است.
به گفته آقای علیزاده طباطبایی و به نقل از خانواده آقای قره حسنلو، در روز حادثه این پزشک متخصص «هرکجا آسیب دیدهای میدیده، فارغ از اینکه به چه جریانی تعلق دارد به وظیفه پزشکی خود عمل کرده و به او کمک کرده است…آقای دکتر همان روز یک روحانی مجروح را میبیند و ایشان را به بیمارستان میرساند »
به گفته آقای علیزاده طباطبایی این روحانی حتی درخواست خانواده قره حسنلو برای شهادت در دادگاه را میپذیرد ولی در نهایت در دادگاه حاضر نمی شود.
این وکیل دادگستری تاکید کرد آقای قره حسنلو در کشته شدن آن بسیجی «هیچ نقشی نداشته است و فقط زمانی که متوجه شده کسی آسیب دیده برای کمک وارد صحنه شده است. اما ایشان را به اتهام اینکه در این ماجرا نقش داشته درب منزلشان دستگیر کرده اند.»
علیزاده طباطبایی سپس از مراجعه خود به دادگاه انقلاب کرج در روز دوشنبه بیست و یکم آذر، خبر داد و افزود:«گفتند باید برای گرفتن وکالت ایشان به دیوان عالی کشور مراجعه کنید و در دیوان پرونده را مطالعه کنید.»
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…