پخش زنده

مولوی عبدالحمید: از لحاظ شرعی حق نداشتید محسن شکاری را اعدام کنید؛ شما با ملت خودتان هم مذاکره نمی‌کنید

زیتون – مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، در واکنش به اعدام محسن شکاری، اجرای این حکم را غیر اسلامی و بدعت جمهوری اسلامی خواند.

وی در خطبه‌های نماز جمعه هجدهم آذر، با بیان اینکه «در اسلام و صدر اسلام حکم اعدام نبوده» افزود:«من از اعدام محسن شکارى خیلى ناراحت شدم. او که کسى را نکشته بود. از لحاظ شرعى حق نداشتید او را بکشید».

مولوی عبدالحمید در ادامه صدور حکم محاربه برای آقای شکاری را «استدلال غلط از قرآن واسلام» خواند و گفت:« می‌گویید ما شریعت را اجرا مى‌کنیم. شریعت را نمى‌توان سلیقگى عمل کرد.»

امام جمعه زاهدان در ادامه افزود:«افرادى که در این اعتراضات کشته شده اند بسیارى از این ها تیر به سرشان خورده این ها قصاص دارد. براى یک بسیجى به ۵ نفر حکم اعدام مى دهید! چرا وقتى مامور شما کشته مى شود اینگونه حکم مى دهید، اما وقتى مامورین مردم را مى کشید حتى دستگیر نمى کنید تا چه برسه به اعدام!»

وی همچنین به حکومت هشدار داد به جای کشتار معترضان صدای آن‌ها را بشنود و گفت:«این اعتراضات با کشتن مردم تمام نمى شود.»

مولوی عبدالحمید در بخشی دیگر و در کنایه‌ای به علی خامنه‌ای تاکید کرد:«پیامبر با دشمنانش مذاکره کرد. شما با ملت خودتان هم مذاکره نمى‌کنید و حرف هایشان را نمى شنوید.»

رهبر جمهوری اسلامی همواره «دشمن» را مسبب و حامی اعتراض‌ها به حکمرانی‌اش می‌داند و شرکت‌کنندگان در تظاهرات حکومتی را «مردم واقعی» قلمداد می‌کند.

Recent Posts

ذکر خیری از دو فعال سیاسی چپ ملی

اخیرا خبر رسید که بابک امیرخسروی (1306-1405 خورشیدی) در پاریس درگذشت و امروز نیز اطلاع…

۲۹ مهر ۱۴۰۵

تفکر نقاد در دوران گذار از اقتدارگرایی

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی،…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

بازخوانی سه آموزه اخلاقی و دموکراتیک عرفان عملی ابوالحسن خرقانی

عرفان یکی از میراث های مهم فرهنگی‌جوامع‌ بشری و از جمله‌ جامعه‌ ما‌ بشمار می…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵