پخش زنده

دستکم ۵۶ کودک از آغاز اعتراضات سراسری کشته ‌شده‌اند؛ آنجلینا جولی از تحقیقات عفو بین‌الملل در این‌باره استقبال کرد

زیتون – به گزارش کانون مدافعان حقوق بشر ایران از آغاز اعتراضات سراسری دستکم ۵۶ کودک توسط نیروهای جمهوری اسلامی کشته شده‌اند.

تنها در یک مورد و در جریان حمله نیروهای امنیتی به نمازگزاران زاهدان 11 کودک جان خود را از دست دادند. این حادثه که جمعه هشتم مهر ماه اتفاق افتاد به «جمعه خونین» مشهور شده‌است.

در این گزارش که دوشنبه 30 آبان منتشر شد، اسامی کیان پیرفلک، پسر ۱۰ ساله ایذه‌ای، سارینا اسماعیل زاده، دختر 16 ساله اهل کرج و کومار درافتاده، نوجوان ۱۶ ساله پیرانشهری نیز دیده می‌شود.

آنجلینا جولی، بازیگر آمریکایی و سفیر حسن نیت سازمان ملل،‌ نیز شامگاه یکشنبه تصاویر تعدادی از کودکان کشته شده را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد و نوشت: «کودکان باید از حق محافظت از هر نوع آسیب برخوردار باشند.»

وی با اشاره به جلسه ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل در سوم آذرماه، از فراخوان سازمان عفو بین‌الملل برای تحقیقات درباره کشته شدن کودکان ایران حمایت کرد.

صندوق کودکان سازمان ملل(یونیسف) روز ۲۷ آبان درباره کشتار کودکان در ایران ابراز نگرانی کرد. یونیسف کشته شدن این کیان پیرفلک را «هولناک» خوانده.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026