دوران معاضدت و معاونت | محسن کدیور 

زیتون- کتاب «دوران معاضدت و معاونت» نوشته‌ی محسن کدیور از سوی انتشارات «اندیشه نو» در آلمان منتشر شده است.‌این کتاب دفتر دوم از «مجموعه‌ی استیضاح خبرگان و رهبران جمهوری اسلامی» به حساب می‌آید. نویسنده در این کتاب به مناسباتِ خمینی و منتظری تا شهریور ۱۳۶۵ می‌پردازد. 

این کتاب را می‌توان در وب‌سایت ناشر در این‌جا تهیه کرد. 

کتاب دوران معاضدت و معاونت
  مناسبات خمینی و منتظری (تا شهریور ۱۳۶۵)
  مجموعه‌ی استیضاح خبرگان و رهبران جمهوری اسلامی
(۱۳۶۱-۱۳۷۰)
دفتر دوم
نویسنده محسن کدیور
نوبت چاپ اول
تیراژ ۱۰۰۰
تعداد صفحات ۵۵۸
قطع کتاب وزیری
زبان فارسی
سال انتشار ۱۴۰۰
شابک ۹۷۸-۳-۹۴۸۸۹۴-۰۴-۷
انتشارات نشر اندیشه های نو

معرفی:

این کتاب روایت مستند روزهای خوش همکاری آقایان خمینی و منتظری از دهه بیست تا شهریور ۱۳۶۵ است. آقای منتظری نقش اول را در تحقّق مرجعیت آقای خمینی داشته و بازوی اصلی زعامت سیاسی وی در داخل کشور تا پیروزی نهضت بوده است. پس از پیروزی انقلاب آقای خمینی علناً بسیاری از اختیارات شرعی و حکومتی خود را به آقای منتظری محوّل کرده است. تأملی در این ارجاعات اثبات می‌کند که به نظر ایشان آقای منتظری فقیه فالاَعلم و مجتهد جامع‌الشرائط برای ادامه انقلاب و رهبری آینده جمهوری اسلامی بوده است. آقای منتظری در آن مقطع شاخص‌ترین فقیه مدافع انقلاب و نظام، قوی‌ترین بازوی رهبری در حوزه‌های علمیه و روحانیت، و صمیمی‌ترین پشتیبان سیاست‌های کلان آقای خمینی بوده است.

مجلس خبرگان در تیر ۱۳۶۴ ماده واحده لزوم شناسایی رهبر آینده را به سرعت تصویب کرد. در انتهای همان اجلاسیه و نیز اجلاس فوق‌العاده آبان ۱۳۶۴ ماده واحده دیگری را فوراً به تصویب رسانید که آقای منتظری را مصداق منحصربه‌فرد قسمت اول اصل ۱۰۷ قانون اساسی با پذیرش اکثر قاطع مردم معرفی می‌کرد و خبرگان نیز این انتخاب را صائب دانسته و تأیید می‌کند. این اقدامات عجولانه یقیناً به ضرر آقای منتظری بودند بی‌آنکه کمترین نفعی برای وی داشته باشند. طرّاح و کارگردان اصلی هر دو مصوّبه سید علی خامنه‌ای با دستیاری اکبر هاشمی رفسنجانی بود…

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »