ایران خودروی تبریز تعطیل شد

شرکت ایران خودروی تبریز که از سال ۸۵ تأسیس شده، از شب گذشته و در پی تداوم اعتصابات کارگران خود تعطیل شد.

گروهی از کارگران این شرکت یک بار در ۱۵ آبان ماه و بار دیگر در دوم آذرماه به علت تعویق در پرداخت حقوق در طی یک سال گذشته، دست به اعتراض صنفی زده و اعتصاب کردند.

طبق گفته کارگران معترض طی دو سال گذشته میزان حقوق دریافتی پرسنل تغییری نداشته و همچنین اختلاف حقوقی دریافتی بین مراکز تولیدی ایران‌خودرو در تهران و تبریز بالاست.

گفتنی است، ظرفیت اسمی تولید ایران خودرو تبریز ۱۳۰ هزار دستگاه خودرو در سال است که تاکنون بیش از یک میلیون دستگاه انواع خودروی سواری و وانت را تولید و به بازار هدف عرضه کرده است.



عضو کمیسیون انرژی مجلس: اگر می‌خواهیم زنده بمانیم آلودگی را تحمل کنیم

فریدون عباسی٬ عضو کمیسیون انرژی مجلس٬ گفت: «مردم را از مصرف سوخت مازوت در نیروگاهها و صنایع نترسانیم؛ اگر زمانی که گاز کم داریم، مازوت مصرف نکنیم ۲۵درصد کشور در خاموشی فرو‌ می‌رود.»

او ادامه داد: «برای کاهش میزان آلودگی وزارت نفت شروع کند ‌و در مدت زمان مشخص عناصر ناخالص مازوت را به زیر استاندارد برساند؛ مثلا گوگرد را از ۳ تا ۶ درصد باید به نیم درصد برسانیم، حتی برای کشتی ها که در اقیانوس رفت و آمد دارند هم این استاندارد باید رعایت شود. وزارت نفت هم باید تلاش کند که ناخالصی های نفت کوره را پایین بیاورد و دوم آن که، وزارت نیرو باید به نیروگاه ها دیکته کند که از فیلتر استفاده کنند.»

نماینده مردم کوهچنار و کازرون در مجلس افزود: «الان ما باید مدیریت کنیم که مازوت در نیروگاه هایی که دور از مناطق مسکونی است، استفاده شود.»

عباسی تاکید کرد: «استفاده از مازوت اجتناب ناپذیر است و فقط باید آن را مدیریت کنیم.»

عباسی ادامه داد: «در حال حاضر وزارت نفت و نیرو نمی توانند این ناخالصی های مازوت را بگیرند و از فیلتر استفاده کنند، پس به مردم توصیه می کنیم اگر به فکر محیط زیست هستند مدیریت مصرف داشته باشند و خودشان مصرف گاز را پایین بیاورند تا گاز به نیروگاه ها و صنایع برسد و ما این مقدار متضرر نشویم.»



احمد جنتی از یک شغل‌اش استعفا کرد

علی خامنه‌ای٬ رهبر جمهوری اسلامی با پذیرش استعفای احمد جنتی از ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و تقدیر از زحمات او، «محمدحسین موسی‌پور» را به سمت ریاست این شورا منصوب کردند.

احمد جنتی ۱۴ فروردین ۱۳۶۸ از سوی روح‌الله خمینی به عنوان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی منصوب شده بود.



همسر محافظ قاسم سلیمانی: جرات نداریم بگوییم خانواده شهید مدافع حرم هستیم

اعظم قمری، همسر رضا خرمی، محافظ قاسم سلیمانی که در جنگ سوریه کشته شده است، گفت که «جرات نداریم بگوییم خانواده شهید مدافع حرم هستیم.»

او در گفت‌وگو با روزنامه کیهان افزود: «مردم می‌گویند سوریه به ما چه ربطی دارد»٬ و می‌پرسند: «چرا اجازه داده است همسرش به جنگ سوریه برود.»

اعظم قمری در بخش دیگری از این گفت‌وگو تاکید می‌کند که در موارد متعددی این موضوع رخ داده و این واکنش‌ها سبب شده است که «دیگر ما جرأت نکنیم بیرون از خانه بگوییم خانواده شهید مدافع حرم هستیم. اگر کسی متوجه شود که همسر شهید هستم، ترجیح می‎‌دهم بگویم که همسرم نظامی بود و در مرز شهید شد».

او همچنین گفته مردم فکر می‌کنند «به مدافعان حرم پول زیاد می‌دهند» ولی «حقوق واریزی زیاد نیست و تقریباً با حقوق کارگر یکی است.» همسر رضا خرمی در ادامه تایید می‌کند که او در جریان اعتراض‌های سال ۷۸ و ۸۸ که سرکوب معترضان توسط نیروهای امنیتی همراه بود، نقش داشت و در سال‌های جنگ داخلی سوریه نیز به این کشور رفته و سال ۹۵ کشته شده است.

جمهوری اسلامی از نظامیان ایرانی و شبه‌نظامیان افغانستانی و پاکستانی که به جنگ داخلی سوریه اعزام کرد، به عنوان مدافع حرم نام می‌برد.



رسیدگی دوباره به پرونده محکومیت مدیر وب‌سایت دیوار

غلامحسین محسن اژه‌ای، رییس قوه قضاییه، دستور رسیدگی دوباره به پرونده محکومیت مدیر وب‌سایت دیوار را داد.

چند روز پیش خبر محکومیت قطعی مدیر وب‌سایت دیوار به زندان با اتهام «فراهم آوردن موجبات فساد و فحشا از طریق جذب زنان تن‌فروش» منتشر شده بود.

در این پرونده قاضی به دلیل یک آگهی منتشرشده در سایت دیوار، اشکان میرآرمندهی، مدیر این سایت را به «سه ماه و یک روز حبس غیرقابل تبدیل» محکوم کرده بود. آبان سال گذشته، خبرگزاری فارس در گزارشی درباره سایت دیوار نوشت برخی با آگهی «فروش یک کفش جلوباز و استفاده از عبارت‌های خاص» می‌خواهند «تن‌فروشی را به‌صورت پنهان ارائه دهند.»

اشکان میرآرمندهی در واکنش به این حکم گفته است «آگهی‌های موضوع اتهام دارای هیچ محتوای مجرمانه نبوده و محکومیت دیوار صرفا بر اساس اقداماتی است که اشخاص ثالث در فضای خارج از این پلتفرم انجام داده‌اند».

او همچنین گفته بود که پیش از این به مدت ۱۲ ساعت بازداشت بوده و با وثیقه یک میلیارد و یکصد میلیون تومانی آزاد شده است.



شمخانی : امیدواریم با ظهور امام زمان حاج قاسم رجعت کند

شمخانی٬ معاون حقوقی سپاه پاسداران٬ گفت که «در انقلاب شخصیت و مجاهدین زیادی داشتیم اما شهید سلیمانی یک شخصیت ویژه بوده است» و اظهار امیدواری کرد «با ظهور امام زمان شهید سلیمانی رجعت کنند و به میان ما بازگردند.»

او صبح امروز در نشست بررسی آخرین وضعیت حقوقی پرونده ترور قاسم سلیمانی توضیح داد: «مطالبه حقوقی این موضوع از جهت اینکه سردار سلیمانی یکی از شخصیت‌های مؤثر در سپاه بود برعهده ما است چراکه وظیفه دفاع از کارکنان سپاه را ما برعهده داریم.»

شمخانی اضافه کرد: «در چند بعد ما با قوه قضائیه همکاری داشتیم هم به ضابط و هم مرتبط و شاکی؛ اطلاعات و اسنادی برای اثبات جنایات در اختیار قوه قضائیه قرار داده شده است.»

قاسم سلیمانی در نخستین لحظات روز ۱۳ دی همراه با ابومهدی المهندس، معاون نیروهای عراقی حشدالشعبی و ۸ تن از همراهان و همکاران‌شان، دقایقی بعد از فرود هواپیمای حامل قاسم سلیمانی از پروازی از دمشق، با شلیک ۴ راکت از پهپادهای آمریکایی در جاده داخلی فرودگاه بغداد کشته شدند.



ایران پیشنهاد گفت‌وگوی مستقیم با آمریکا را رد کرد

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه٬ در واکنش به پیشنهاد آمریکا برای مذاکره مستقیم در وین، این پیشنهاد را رد کرده و گفت: «اگر آمریکا برای رفع تحریم‌ها و رفع واقعی تحریم‌ها بیاید می‌تواند بلیت بازگشت به اتاق برجام را دریافت کند».

او امروز در نشستی خبری ضمن انتقاد از مقاله مشترک وزرای خارجه بریتانیا و اسرائیل برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته‌ای، گفت هدف برخی کشورهای اروپایی طولانی کردن مذاکرات است.

رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز جمعه از مذاکره‌کنندگان ایرانی خواست اگر خواهان نتیجه سریع‌تر هستند، به جای واسطه قرار دادن اروپایی‌ها، مستقیما با آمریکا به مذاکره بنشینند.

آخرین دور مذاکرات ایران و اعضای برجام شامل چین، روسیه، بریتانیا، فرانسه و آلمان ۳۱ خرداد انجام شد و ایران از آن زمان برای بازگشت به میز مذاکرات تعلل کرده بود. دور جدید مذاکرات قرار است امروز شروع شود.



تجمع اعتراضی ایثارگران وارد دومین روز شد

دفتر مرکزی بنیاد شهید از روز گذشته، شاهد تجمع جمعی از ایثارگران مشمول ماده ۳۸ (جانبازان و آزادگانی که در هیچ یک نهادی استخدام نشده‌اند و از بنیاد شهید حقوق دریافت می‌کنند) است که خواستار پرداخت معوقاتشان هستند. این معوقات به حدود ۶۵۰ میلیارد تومان می‌رسد.

تجمع کنندگان همچنین خواستار «استعفای قاضی‌زاده هاشمی از ریاست بنیاد شهید» بوده‌اند. آنان تاکید کردند که در مدت حضور او در بنیاد شهید «اجازه نیافتند برای پیگیری مطالبات‌شان وارد ساختمان بنیاد شهید» شوند.


خبرهای روزهای گذشته را اینجا بخوانید.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

توی یک عالم دیگری سیر می‌کرد. در عوالمی که به واقعیت راه نداشت. تک‌تک جمله‌هایی که بیان می‌کرد و سفارش‌هایی که در باب انتخابات مجلس، خطابه می‌کرد؛ انگاری یک عمد و قصدِ غریبی را در

ادامه »

۱- در کشورهای با حکومت‌های دموکراتیک و قوه قضاییه مستقل یا به طور کلی دولت- ملت‌ها، شهروندان یا به نحو ایجابی به مشارکت سیاسی

ادامه »

سرانجام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار شد و نتیجه مشارکت اعلام شده از سوی جمهوری اسلامی عدد ۴۱

ادامه »