???? سردبیر عصر اندیشه از رسانه های افشاگر «مصاحبه جعلی کوندالیزا رایس» شکایت کرد

زیتون– پیام فضلی نژاد، سردبیر مجله «عصر اندیشه» در واکنش به «مصاحبه  جعلی کاندولیزا رایس» گفت«از تمام رسانه‌هایی که عصر اندیشه را متهم به جعل اسکرین‌شات کرده‌اند، شکایت می‌‌کند.»

مجله «عصر اندیشه»  در آخرین شماره خود با انتشار عکس کوندالیزا رایس بر روی جلد خود، متنی  را با عنوان «ایران رئالیست است» منتشر کرده و آن را مصاحبه اختصاصی  وزیر خارجه اسبق امریکا باآن نشریه خوانده بود.13173039_10204751497585633_3047003888676886939_o

تعدادی از روزنامه نگاران  به سخنان وزیرخارجه اسبق آمریکا در این مصاحبه تردیدهایی وارده کرده بودند و   صاحب صادقی، صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه ی دیپلمات،  در مکاتبه ای با مسئول رفتر رایس، از مصاحبه جعلی نشریه اصولگرا با وزیرخارجه اسبق آمریکا  در فیس بووک خود پرده برداشت.

این موضوع نخستین بار توسط «زیتون» گزارش شد و توسط بسیاری از سایت ها و کانال های تلگرامی بازنشر شد.

افشا شدن ماجرا، مسئولان «عصر اندیشه» را به واکنش واداشت و با انتشار ایمیلی به زبان فرانسوی، تلاش کردند که از اصالت مصاحبه ی خود دفاع کنند و مدعی شدند که رایس مصاحبه با عصر اندیشه را تائید کرده است. اما اصالت این ایمیل  نیز  مورد تردید  فعالان رسانه ای قرار گرفت و به  زبان مکاتبه و دامنه ی ایمیل استفاده شده اشکال وارد کردند .

پیام فضلی نژاد در مصاحبه اخیر خود با تسنیم، این افشاگری ها را «عقده‌گشایی سیاسی علیه جبهه فکری انقلاب» و «انتقام گیری از فعالان فکری و انقلابی»  دانسته است و گفته است «در عرف روزنامه‌نگاری حرفه‌ای، روال گفت‌وگو با شخصیت‌های رده یک استانداردهای ثابتی ندارد که برخی دوستان صرفا به ترتیبات اداری استناد می‌کنند، بلکه این گفت‌وگوها هر یک به مقتضای خود تابع فرایندهای پیچیده و منحصر به فردی است که نمونه‌های مشابه بین‌المللی آن بسیار است. البته گاهی فشارهای رسانه‌ای برای افشای مستندات طرف مقابل را به دردسر می‌اندازد و واکنش‌های دفتر استنفورد هم در همین چارچوب قابل تحلیل است.»

سایت تسنیم این افشاگری را تلاش گسترده  یک خبرنگار اخراجی با  «پشتیبانی رسانه‌های جریان فتنه در داخل و خارج کشور » برای حاشیه سازی علیه این مجله  خوانده است.

فضلی نژاد سابقه ی همکاری با روزنامه های اصولگرا از جمله کیهان را در پرونده خود دارد و به پرونده سازی برای فعالان سیاسی و اصلاح طلب مشهور است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »