حکم اعدام برای متهم به «جاسوسی برای آمریکا» تایید شد

زیتون– قوه قضاییه که پیش از این از درخواست صدور احکام اعدام برای تعدادی از افراد به اتهام «جاسوسی» خبر داده بود، روز سه‌شنبه ۱۵ بهمن ماه اعلام کرد که حکم اعدام «امیر رحیم‌پور» به اتهام «جاسوسی برای آمریکا» در دیوان عالی تایید شده است.

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه امروز (سه شنبه) ضمن اعلام این خبر مدعی شد که امیر رحیم‌پور «جاسوس سیا» بوده است.

اسماعیلی گفت: «امیر رحیم‌پور جاسوس سیا که اطلاعات هسته‌ای ایران را در اختیار سرویس آمریکا قرار می‌داد، شناسایی، محاکمه و به اعدام محکوم شد….»

به گفته سخنگوی قوه قضائیه امیر رحیم‌پور «ضمن ارتباط با سازمان جاسوسی، از آنها دستمزدهای کلانی را هم به عنوان حق‌الزحمه دریافت کرده و تلاش می‌کرد بخشی از اطلاعات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را در اختیار سرویس آمریکا قرار دهد.»

این مقام قضایی جمهوری اسلامی به هیچ اطلاعات یا جزئیات دیگری درباره هویت و مشخصات و پرونده فرد متهم اشاره نکرد.

خبر تأیید حکم اعدام برای یک فرد متهم به جاسوسی برای آمریکا در حالی منتشر می‌شود که تاکنون در اخبار رسمی هیچ اشاره‌ای به این فرد نشده بود.

پیش از این تنها وب‌سایت حقوق بشری هرانا خبر داده بود که او مدرک فوق لیسانس برق قدرت دارد و به اتهام «همکاری با دولت متخاصم آمریکا» در «اندرزگاه شماره هفت زندان اوین» در تهران به سر می‌برد.

روز سه‌شنبه، ۱۵ بهمن‌ماه، غلامحسین اسماعیلی همچنین به خبرنگاران خبر داد که دو نفر دیگر نیز به اتهام جاسوسی محاکمه شده‌اند.

او گفت: «اخیراً دو ایرانی دیگر از جاسوسان سیا که در قالب یک موسسه و بنیاد خیریه فعالیت می‌کردند، شناسایی و محاکمه و به جرم جاسوسی ده سال حبس و به جرم اقدام علیه امنیت به پنج سال حبس محکوم شدند که به خاطر قطعی نبودن احکام، از بیان اسامی خودداری می‌کنم.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »