Categories: خبرها

حکم محمدعلی نجفی نقض شد؛ تحقیقات کامل نیست

زیتون– دیوانعالی کشور حکم محکومیت محمدعلی نجفی در پرونده قتل همسرش میترا استاد را نقض کرد.

محمدعلی نجفی پیش از این در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه و در قتل عمدی میترا استاد گناهکار شناخته و به قصاص محکوم شده بود البته اولیای دم مقتول از اجرای حکم گذشت کردند با این حال پرونده برای رسیدگی نهایی به دیوان عالی کشور ارسال شد.

وکیل محمد علی نجفی در طول جلسه محاکمه اصرار داشت باید نحوه شلیک گلوله‌ها کارشناسی و مشخص شود. او بر این عقیده بود که گلوله‌ای که باعث مرگ میترا استاد شده کمانه کرده و سپس وارد بدن او شده است. اگر این ادعا درست تشخیص داده شود احتمال دارد اتهام نجفی از قتل عمد به شبه عمد تغییر کند.

با این حال دادگاه نظر وکیل را نپذیرفت تا این‌که امروز شعبه ۴۱ دیوانعالی کشور حکم پرونده را نقض و اعلام کرد تحقیقات در پرونده ناقص است و باید نظر کارشناسی درباره نحوه شلیک گلوله‌ها اخذ شود.

به این ترتیب باید تحقیقات درباره نحوه شلیک بار دیگر انجام شود و پس از آن محمدعلی نجفی دوباره پای میز محاکمه برود. این در حالی است که نجفی اکنون در زندان به سر می‌برد.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵