Categories: خبرها

«دختران آزادی» آزاد شدند

زیتون– ساعتی پیش «دختران آزادی» با قرار وثیقه از زندان قرچک آزاد شدند.

روز گذشته برخی فعالان حقوق زنان و مدافعان حقوق بشر از بازداشت دست‌کم چهار دختر در ورزشگاه آزادی و انتقال آنان به زندان قرچک ورامین خبر داده‌ بودند.

بر اساس اخباری که روز گذشته (جمعه) منتشر شده بود٬ زهرا خوش‌نواز، لیلی ملکی، هدیه مروستی و فروغ علایی روز دوشنبه، ۲۱ مرداد، در تلاش برای ورود به ورزشگاه آزادی تهران بازداشت شده‌اند.

برخی گزارش‌ها نیز شمار بازداشت‌شدگان را شش نفر ذکر کرده و گفته‌اند نهاد بازداشت‌کننده این دختران سازمان اطلاعات سپاه بوده و بازداشت‌ها به خواسته مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، صورت گرفته است.

فدراسیون فوتبال ایران خبر بازداشت این دختران را تایید یا تکذیب نکرده و فقط امیرمهدی علوی، سخنگوی این فدراسیون، گفته است که این نهاد نقشی در این موضوع نداشته است.

تعدادی از دختران بازداشت‌شده در ماه‌های گذشته نیز با آرایش مردانه برای ورود به ورزشگاه تلاش کرده و در برخی موارد نیز مأموران انتظامی و امنیتی آنها را بازداشت موقت کرده بودند.

بجز این دختران که به «دختران آزادی» معروف شده‌اند، گزارش شده که فروغ علایی، عکاس خبری روزنامه «دنیای اقتصاد»، نیز در میان بازداشت‌شذگان اخیر و در زندان قرچک است.

فروغ علایی اخیرا با مجموعه عکس «گریه برای آزادی» برنده جایزه جهانی عکاسی خبری، «ورلد پرس فوتو»، شده بود.

 

Recent Posts

چرا فاشیسم به صحنه جهانی بازگشت؟

قرن بیستم با نبردی سهمگین میان سه ایدئولوژی رقیب تعریف شد: لیبرالیسم، کمونیسم و فاشیسم.…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

پایان جنگ به نفع فوکویاما‌

«چین» در سه دهه گذشته درگیر هیچ جنگ بزرگ ـ یا حتی کوچکی ـ نه…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

بررسی طبقات اجتماعی در ایران امروز

از منظر جامعه شناسی ژرفنگر، فرا‌تجربی دیالکتیکی جورج گورویچ مقدمه مفهوم طبقه اجتماعی یکی از…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

میراث علی خامنه‌ای

بالاخره پوستر عکس او هم، آن نوار اُریب سیاه را بر گوشه‌ی بالای‌اش تجربه کرد.…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

جنگ، روایت سازی و انسداد امر سیاسی

سروش دباغ

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

چشم‌انداز کوتاه‌مدت آتش‌بس و توافق ایران و آمریکا

تحولات اخیر در روابط ایران و ایالات متحده در فضایی رخ داده که هم‌زمان با…

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵