آمریکا آیین‌نامه تحریم‌های مالی علیه ایران را به بخش ایران و تحریم‌های نقض حقوق بشر تغییر داد

زیتون– آمریکا عنوان آیین‌نامه تحریم‌های حقوق بشر ایران را به آیین‌نامه «بخش ایران و تحریم‌های نقض حقوق بشر» تغییر داد و آن را به تحریم صنایع فلزات ایران، «مس، فولاد، آهن و آلومینیوم» پیوند زد.

بی‌بی‌سی فارسی خبر داد که دفتر کنترل سرمایه‌های خارجی در وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است که با تغییر آیین‌نامه تحریم‌های مالی ایران، عنوان آیین‌نامه تحریم‌های حقوق بشر ایران را به آیین‌نامه «بخش ایران و تحریم‌های نقض حقوق بشر» تغییر داده است و آن را به تحریم صنایع فلزات ایران، «مس، فولاد، آهن و آلومینیوم» پیوند داده است.

بر اساس متنی که روز گذشته (سه‌شنبه ۱۵ مرداد) در وب‌‌سایت وزارت خزانه‌داری آمریکا منتشر شد، تحریم خرید فلزات ایران زیر عنوان تحریم‌های مرتبط با نقض حقوق بشر در ایران قرار گرفته است.

بر اساس فرمان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، صادرات صنایع فلزی و صنایع معدنی ایران در اردیبهشت امسال تحریم شد. این تحریم‌ها صنایع آهن، فولاد، آلومینیوم و مس ایران را هدف گرفته است. بنا بر اعلام کاخ سفید، ۱۰ درصد درآمد جمهوری اسلامی از صادرات غیر نفتی از طریق صنایع فلزی تأمین می‌شود. دولت حسن روحانی آمریکا را متهم به اعمال «تروریسم اقتصادی» علیه تهران کرده است.

دولت آمریکا از برجام خارج شده و اعلام کرده که در قبال ایران «سیاست فشار حداکثری» را در پیش گرفته است. وضع تحریم‌های گسترده بخشی از این سیاست هستند. مذاکره بر سر برنامه موشکی ایران و سیاست منطقه‌ای جمهوری اسلامی از جمله اهداف این سیاست برشمرده می‌شود. تهران بارها اعلام کرده که بر سر توان دفاعی خود مذاکره نمی‌کند.

از سوی دیگر، حسن روحانی، رییس جمهوری اسلامی ایران، دیروز دوشنبه اعلام کرد ایران حتی اگر آمریکا حاضر به بازگشت به توافق هسته‌ای نباشد، برای مذاکره و گفت‌وگو با آن کشور آمادگی دارد. روحانی بار دیگر تاکید کرد که یگانه شرط ایران برای مذاکره با آمریکا، لغو تحریم‌های ایران است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »