Categories: خبرها

رئیس مجلس خبرگان رهبری: حاکمیت در اسلام تعدد بردار نیست

زیتون- محمد یزدی٬ رییس مجلس خبرگان رهبری گفت «حاکمیت در اسلام تعدد بردارنیست و تنها یک فقیه، باید توسط فقها به عنوان حاکم انتخاب شود تا قدرت او بیشتر شود و باقی فقها تابع او باشند.»

محمد یزدی این مطلب را در همایش بزرگ ولایتمداران که در قم برگزار شده بود بیان کرد و افزود «حاکمیت به معنای حق ولایت داشتن است و باید همه اطاعت و پیروی کنند.»

وی در بخش دیگری از سخنانش که توسط فارس منتشر شده، گفت: «امروز کشور بر اساس قوانین اسلامی و حاکمیت ولی فقیه و کسی است که تارک دنیا بوده، در حال هدایت و اداره است.»

یزدی در بخش دیگری از سخنان خود خود خطاب به طلاب گفت: «اگر امروزبه شما گفتند یار امام خوش آمد، نباید گول بخورید، یار واقعی امام کسی است که امروز در سوریه از حرم اهل بیت دفاع می‌کند.»

هاشمی رفسنجانی بحث شورای رهبری را پیش از انتخابات مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد و معمولا هوادارانش از او با شعار «یار امام خوش آمد» از او استقبال می کنند.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026