Categories: خبرها

ادامه کاهش ارزش ریال در مقابل ارزهای خارجی

زیتون– درپی افزایش تدریجی ارزش دلار در مقابل ریال٬ ظهر امروز (دوشنبه) هر دلار آمریکا برابر با صد و سی هزار ریال معامله شد.

با این حساب نرخ دلار به نسبت قیمت اول روز افزایشی ۱۰۰ تومانی و به نسبت نرخ دیروز افزایشی ۲۰۰ تومانی دارد.

این بالاترین قیمت دلار آمریکا در بازار کنترل شده ارز ایران طی سه ماه اخیر محسوب می‌شود.

یورو٬ پوند٬ دلار کانادا و دلار استرالیا نیز با افزایش قیمتی بین ۲۰۰ تا ۳۵۰ تومانی مواجه بود.

اوایل بهمن ماه و همزمان با روند افزایشی نرخ دلار در مقابل ریال رییس بانک مرکزی هشدار داده بود که این روند مقطعی است.

عبدالناصر همتی، رییس بانک مرکزی در یادداشتی که دهم بهمن ماه در اینستاگرام منتشر کرده درباره سرمایه‌گذاری در بازار ارز هشدار داده و از شهروندان ایرانی خواسته «سرمایه خود را در معرض ریسک بازار ارز قرار ندهند.»

همتی نوشته بود: «نرخ هایی که توسط فرصت جویان و در فضای مجازی درباره نرخ ارز مطرح می شود، ماندگار نیست و به مردم توصیه می‌کنم دارایی خود را در معرض ریسک بازار ارز قرار ندهند.»

او همچنین گفته بود عده‌ای با بزرگ نمایی «بحث هایی مانند تاثیر رد یا قبول پالرمو و ساز و کار ویژه مالی اروپا کسب و کار خود را با فروش ارزهای بالا خریده خود رونق می‌دهند.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵