Categories: خبرها

نماینده مجلس: نمی‌شود هم ما باشیم هم تلگرام باشد

زیتون– احمد سالک٬ عضو کمسیون فرهنگی مجلس٬ گفت نمی‌توان با وجود «فسادهایی که در تلگرام و پیام رسان‌های مشابه است» انتظار داشته باشیم که «تلگرام باشد و ما هم باشیم».

او تاکید کرد که باید روزی فعالیت تلگرام و اینستاگرام به اتمام برسد.

این نماینده مجلس همچنین خبر داد که قرار بود تا آخر آذرماه اینستاگرام فیلتر شود.

آذرماه امسال٬ جواد جاویدنیا٬ سرپرست جدید معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور گفته بود: «بسیاری از علما و اساتید دانشگاه و دانشجویان هر کدام با استدلال خود خواهان فیلترینگ اینستاگرام هستند.»

جاویدنیا در گفت‌وگو با ایسنا به سوالی مبنی بر اینکه اینکه چندی پیش صحبت‌هایی مبنی بر احتمال فیلترینگ اینستاگرام مطرح شده بود. آیا قرار است این شبکه اجتماعی فیلتر شود؟ پاسخ داده بود: «اینستاگرام باید چند سال پیش فیلتر می‌شد. متأسفانه میزان جرایمی که در بستر جرم خیز اینستاگرام بوجود آمده و هر روز رو به رشد است را می‌توان بعنوان یک فاجعه نام برد و خانواده‌های زیادی درگیر آسیب‌های آن شده و از این مسئله گلایه‌مند هستند.»

ششم دی ماه نیز ابوالحسن فیروزآبادی٬ دبیر شورای عالی فضای مجازی٬ جایگزین‌های داخلی اینستاگرام را معرفی کرد؛ اپلیکیشن‌های «لنزور» و «جیک و پیک».

 

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵