Categories: خبرها

بازداشت تعدادی از عکاسان شهر شیراز

زیتون– علی صالحی٬ دادستان عمومی و انقلاب شیراز٬ خبر از بازداشت تعدادی عکاس در این شهر داد.

صالحی به ایرنا گفت: «برخی عکاسان شیرازی به دلیل انتشار عکس های نامناسب در صفحه های اینستاگرام خود در بازداشت به سر می برند و پرونده آنها در دادسرای این شهر در حال رسیدگی است.»

او در این رابطه به روزنامه خبرجنوب، نیز گفت: «به د‌‌‌‌‌نبال اعلام گزارش هایی مبنی بر اینکه تعد‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌ی عکاس د‌‌‌‌‌ر شهر شیراز مباد‌‌‌‌‌رت به انتشار عکس های مستهجن د‌‌‌‌‌ر صفحه های اینستاگرام خود‌‌‌‌‌ می کنند‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌ستورات لازم از سوی مقام قضایی برای مشخص شد‌‌‌‌‌ن موضوع صاد‌‌‌‌‌ر شد‌‌‌‌‌.»

به گفته صالحی د‌‌‌‌‌ر تحقیقات پیرامون این موضوع مشخص شد‌‌‌‌‌ که این افراد‌‌‌‌‌ عکس نامناسبی از زنان را د‌‌‌‌‌ر صفحه های خود‌‌‌‌‌ منتشر می کنند‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌ر نهایت د‌‌‌‌‌ستگاه های امنیتی برای بررسی این مساله وارد‌‌‌‌‌ عمل شد‌‌‌‌‌ه و تعد‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌ی از عکاسان را د‌‌‌‌‌ستگیر کرد‌‌‌‌‌ند‌‌‌‌‌.

صفحه اینستاگرام برخی عکاسان شیرازی نیز در ۴۸ ساعت گذشته بسته شده و دسترسی کاربران به آنها امکان پذیر نیست.

این گروه از عکاسان و مخاطبان آنها هنگام مراجعه به اینستاگرام خود با صفحه ای مواجه شدند که حاکی از فیلتر صفحه شخصی آنها بود.

در مراجعه به اینستاگرام این گروه از عکاسان که شمار آنها مشخص نیست، صفحه ای مشکی که پیامی با حروف قرمزرنگ روی آن درج شده به نمایش درآمده و نوشته است: «با دستور مقام محترم قضائی، بدلیل انتشار محتوای مجرمانه این نشانی اینترنتی توقیف شده و عوامل دخیل در جرائم موضوع پرونده، تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.»

 

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵