تحریم‌ها از ۱۳ آبان به قوت اجرا می‌شود

حمله ترامپ به ایران در جلسه شورای امنیت

زیتون– جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد به ریاست دونالد ترامپ، رییسی جمهور آمریکا آغاز شد.

موضوع این جلسه حفظ صلح و مبارزه با گسترش تسیلحات کشتار جمعی تعیین شده اما رییس جمهوری آمریکا پیشتر تاکید کرده بود که در این جلسه تمرکز بر موضوع ایران خواهد بود.

دوناد ترامپ در سخنرانی افتتاحیه جلسه شورای امنیت حکومت ایران را به صدور خشونت و هرج و مرج متهم کرد.

او ایران را متهم کرد که در پی سلاح‌ هسته‌ای و به دنبال هرج و مرج در منطقه است و مدعی شد که تهران از منابع مالی حاصل از برجام برای گسترش تروریسم استفاده کرده است.

رییس جمهوری آمریکا روز گذشته نیز در نشست سران مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک رژیم ایران را «دیکتاتوری فاسد» توصیف کرد و گفت: «نمی‌توانیم اجازه دهیم بزرگترین حامی تروریسم جهانی بزرگترین سلاح جهان را داشته باشد و از تمام کشورها می‌خواهیم آن را منزوی کنند.»

به گفته او ایران بزرگترین کشور حامی تروریسم است و به گروه‌های تروریستی در کشورهای همسایه سلاح و پول می‌فرستد و برای همین است که آمریکا از برجام خارج شد تا منابع مالی رژیم جمهوری اسلامی را قطع کند.

رییس جمهوری آمریکا با بیان اینکه از ۱۳ آبان تمام تحریم‌های آمریکا مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای ایران عملیاتی خواهد شد و تحریم‌ها با قوت کامل از ۱۳ آبان اجرایی می‌شود گفت: «بعد از آن آمریکا تحریم‌های بیشتری را اعمال می‌کند. تحریم‌هایی سخت‌تر از هر زمان دیگری تا بتواند با طیفی از رفتارهای ایران مقابله کند.»

او با تاکید بر این که رژیم ایران، به همراه روسیه، چشم به جنایت‌های رژیم سوریه در استفاده از سلاح‌های شیمیایی بسته است، در عین حال از تلاش روسیه، ایران و ترکیه برای آن که در ادلب سوریه جنایتی صورت نگیرد تقدیر کرد و گفت امیدواریم این خویشتنداری ادامه یابد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

تحریم‌ها از ۱۳ آبان به قوت اجرا می‌شود

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »