Categories: خبرها

اعضای داعش در تهران به اعدام محکوم شدند

زیتون– موسی غضنفرآبادی، رییس دادگاه انقلاب تهران، خبر از صدور حکم اعدام برای «هشت تروریست داعشی» داد.

به گفته غضنفر آبادی برای مهاجمان به ساختمان مجلس شورای اسلامی و آرامگاه آیت‌الله خمینی در تهران، هفت جلسه دادگاه برگزار شد و در کمتر از یک‌هفته حکم آنها صادر شد.

ساختمان مجلس و آرامگاه آیت‌الله خمینی روز ۱۷ خرداد ۹۶ هدف دو حمله همزمان قرار گرفتند که گروه حکومت اسلامی، داعش، مسئولیت آنها را بر عهده گرفت. در این حمله ۱۷ تن کشته و بیش از ۵۰ تن نیز زخمی شدند.

مقام‌های امنیتی و قضایی پس از این حمله، از دستگیری ده‌ها تن از افراد مظنون به ارتباط با گروه حکومت اسلامی در مناطق مختلف ایران خبر دادند.

موسی غضنفرآبادی افزوده است که حکم صادره برای هشت تن به اتهام معاونت در فساد فی الارض، اعدام است و علاوه بر حکم اعدام؛ اموالی که از این افراد ضبط شده است، در جهت مبارزه با آنچه «اقدامات تروریستی»‌ نامید، استفاده خواهد شد.

او با اعلام اینکه حکم صادر شده علیه این هشت تن به مدت ۲۰ روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است،‌ در مورد ۱۸ متهم دیگر نیز گفت که کارهای مقدماتی آنها انجام می‌شود و پس از بازگشت پرونده از دیوان عالی کشور، به اتهام آنان هم رسیدگی خواهد شد.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵