آکسفام: کشورهای ثروتمند تنها ۱.۴ درصد از پناهجویان سوری را پذیرفته اند

زیتون- موسسه آکسفام در تازه ترین گزارش خود اعلام کرده است کشورهای ثروتمند تنها ۱.۴ درصد از میلیون ها آواره جنگی سوریه ای را پذیرفته اند.
سی ان ان ترک در گزارش تازه ای که موسسه آکسفام، در لندن منتشر کرده است از کشورهای ثروتمند خواسته است دستکم ۱۰ درصد از آوارگان جنگی سوریه را بپذیرند.آکسفام: کشورهای ثروتمند تنها 1.4 درصد از پناهجویان سوری را پذیرفته اند
این موسسه که موسسه ای غیر انتفاعی و متشکل از ۱۷ سازمان بین المللی برای ریشه کن کردن فقر ، گرسنگی و بی عدالتی در سراسر جهان است، در گزارش خود تعداد آوارگان جنگی (پناهجویان به خارج از سوریه گریخته) سوریه ای را ۴.۸ میلیون نفر برآورد کرده است.
عصر ایران در گزارشی از قول آکسفام نوشت: از سال ۲۰۱۳ بدین سو کشورهای ثروتمند اروپایی و آمریکایی تنها برای ۱۳۰ هزار پناهجوی سوریه ای امکان اسکان موقت فراهم کرده اند و در طی این مدت تنها ۶۷ هزار و صد پناهجوی سوریه ای را پذیرفته اند.
گزارش آکسفام یک روز پیش از گردهمایی کشورهای جهان به میزبانی سازمان ملل در شهر ژنو سوییس و بحث بر سر میزان سهم جذب پناهجویان سوری از سوی هر کدام از کشورهای شرکت کننده در کنفرانس ژنو منتشر شده است.
بر اساس اعلام کمیساریای عالی پناهجویان سازمان ملل بیشتر پناهجویان گریخته از جنگ داخلی در سوریه در کشورهای ترکیه، لبنان و اردن اقامت دارند. ترکیه با میزبانی بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار پناهجو بیشترین میزان پناهجوی جنگی سوریه را در خاک خود اسکان داده است.
پس از ترکیه لبنان با میزبانی از ۱ میلیون پناهجوی سوریه و اردن با میزبانی ۶۳۶ پناهجو در مکان های دوم و سوم قرار دارند.
بر اساس گزارش جدید آکسفام تنها ۳ کشور آلمان، نروژ و کانادا از جمع کشورهای ثروتمند جهان به قول های خود در زمینه جذب پناهجویان سوری عمل کرده اند و باقی کشورهای ثروتمند از عمل به وعده های خود در این زمینه سر باز زده اند.
بر اساس این گزارش کشورهای استرالیا،فنلاند، ایسلند، سوئد و نیوزیلند نیز به ۵۰ درصد از وعده جذب پناهجویان عمل کرده اند و بیست کشور دیگر ثروتمند جهان نیز در عمل زیر بار پذیرش مسئولیت جذب پناهجویان سوریه ای نرفته اند.
بر اساس گزارش کمیساریای عالی پناهجویان سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ میلادی در مجموع بیش از ۲۹۲ هزار و ۵۰۰ پناهجوی خارجی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی کرده اند که بیشتر این پناهجویان به ترتیب تعداد از ۵ کشورسوریه،اریتره، عراق ، افغانستان و ایران بوده اند.
بر اساس گزارش آکسفام، آلمان در میان کشورهای اروپایی بیشترین میزان جذب پناهجو را در سال ۲۰۱۵ داشته است و کشور فرانسه در این مدت تنها هزار پناهجوی سوریه ای را پذیرفته است. ایالات متحده آمریکا نیز به رغم وعده جذب ۱۰ هزار پناهجوی سوریه ای تا کنون تنها ۱۸۱۲ پناهجو را پذیرفته است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش دمِ مشکش بود. چشمِ جوانان مؤمن و انقلابی را خوب گرفته

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در مطلبی با عنوان «اصولگرایان

ادامه »

توی یک عالم دیگری سیر می‌کرد. در عوالمی که به واقعیت راه نداشت. تک‌تک جمله‌هایی که بیان می‌کرد و سفارش‌هایی

ادامه »