Categories: خبرها

ادامه بی‌خبری از وضعیت عرفان ساعدپناه

زیتون– از وضعیت عرفان ساعدپناه٬ دانشجوی دانشگاه خوارزمی تهران٬ که در روزهای پایانی سال گذشته از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده است، اطلاعی در دست نیست و خانواده این دانشجوی اهل سنندج در بی خبر از وضعیت وی بسر می‌برند.

عرفان ساعدپناه» دانشجوی ۳۱ ساله، کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه خوارزمی تهران در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ از سوی نیروهای امنیتی در سنندج بازداشت شده است.

روز دوشنبه بیست و هشتم اسفندماه، عرفان ساعدپناه به همراه چهار فعال اجتماعی دیگر به نام‌های محسن مرادی، آریوان شاکری، مهران محمدی، عرفان ساعدپناه و سالار کاظمی از سوی اداره اطلاعات سنندج احضار و مورد بازجویی قرار گرفته‌اند.

چهار تن از این فعالان مدنی پس از بازجویی آزاد شده‌، اما عرفان ساعدپناه از سوی پرسنل اداره اطلاعات سنندج بازداشت شد.

دلیل بازداشت این افراد از سوی اداره اطلاعات سنندج ممانعت از برگزاری جشن نوروز در مناطق کردنشین عنوان شده است.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی خانواده عرفان ساعد پناه جهت ملاقات و آگاهی از وضعیت فرزندشان به اداره اطلاعات سنندج مراجعه کرده که به آنها گفته شده وی اجازه ملاقات نداشته و مراحل بازجویی را طی می کند.

جشن نوروز در مناطق کردنشین به دلیل پیشینه تاریخی از اهمیت بالایی برخوردار است. در مناطق کردنشین هر ساله نیروهای امنیتی شهروندان و فعالان مدنی کُرد را قبل یا در حاشیه های این مراسم بازداشت و به جرایم امنیتی یا سیاسی محکوم می کنند.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵