اژه‌ای: رسیدگی به پرونده چند آقازاده شروع می شود

زیتون- علامحسین محسنی اژه ای هرچند پرونده بابک زنجانی را گران ترین پرونده قوه قضاییه در سال ۹۴ خواند، اما آن را مهمترین پرونده نمی داند. هرچند که او این پرونده را دارای عقبه زیادی می داند که رسیدگی به آن ادامه خواهد داشت «باید این طور گفت که پرونده این سه متهم با صدها متهم و پرونده دیگر، از نظر وقت و زمان قابل مقایسه است.» اژه ای در گفتگویی با خبرآنلاین توضیح داد که چندین بار هیئت به خارج از کشور اعزام شد و ده ها کارشناسی در داخل کشور انجام شده و از بسیاری از بانک ها برای پرونده زنجانی استعلام به عمل آمده.

zimg_001_6

با تمام این مسائل او اعتقاد دارد« مهمترین پرونده قوه قضائیه از نظر وقت گیری و فشاری که پشت پرونده بود، پرونده برخی آقازاده هایی است که الان در زندان هستند.» به گفته اژه ای این فشارها به صورت «گاهی جوسازی ها و این را ببین و آن را ببین ها حاشیه های زیادی را ایجاد کرد. شاید حجم پرونده آقازاده و مبلغش هم کمتر از بابک زنجانی باشد اما فشار رسانه ای و جلسات محفلی را نباید نادیده گرفت.»

اژه ای در پاسخ به سوال که آیا پرونده آقازاده های دیگر هم در دست بررسی است، گفت که برخی از آنها شاکی خصوصی دارند و برخی هم از مراجع رسمی به قوه قضائیه ارسال شده است. او تایید کرد که برخی از پرونده آقازاده ها در مرحله رسیدگی قضایی قرار گرفته است.

معاون قوه قضاییه در ادامه این گفتگو شایعه صدور حکم برای بابک زنجانی، به منظور ترساندن او را تکذیب کرد، اما گفت که هر متهم دیگری غیر از زنجانی هم اگر همکاری کند و خسارت هایش را جبران کند حتما در حکمش بی تاثیر نیست.

خبرآنلاین ادامه این گفتگو را به مسائل قوه قضاییه اختصاص داد. اژه ای در این پاسخ به سوالات این بخش قوه قضاییه را در مواجهه با کسری کارمند و قاضی خواند؛ با این وجود مدعی شد بر اساس نظر سنجی هایی که صورت گرفته است، «رضایتمندی مردم رو به افزایش است» هرچند که «انتقاداتی هم دارند.»

او همچنین قوه قضاییه را مصون از انتقاد نداست و گفت :« رسانه ها و اظهارات را بخوانید دیگر از نقد گذشته و بد و بیراه می گویند.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »