Categories: خبرها

????تجلیل از دختران خیابان انقلاب در روز جهانی زن

زیتون– جمعی از اساتید دانشگاه‌های تهران٬‌ وکلا و فعالان اجتماعی صبح روز گذشته (پنج شنبه ۱۷ اسفند) مصادف با ۸ مارس روز جهانی زن، با دو تن از دختران خیابان انقلاب ملاقات کردند.
این جمع دانشگاهی در دیدار این جمع با مریم شریعتمداری و شاپرک شجری‌زاده و وکلای آنان مراتب حمایت خود از حق اعتراض آنان و سایر دختران خیابان انقلاب به قانون حجاب اجباری را اعلام کردند.
در این دیدار دختران خیابان انقلاب٬ مریم شریعتمداری و شاپرک شجری زاده ضمن توضیح اهداف حرکت اعتراضی خود گزارشی از برخوردهای توهین آمیز و خشونت بار نیروهای انتظامی با آنان در حین و پس از بازداشت ارائه دادند.

در ادامه نیز نسرین ستوده٬ وکیل دختران خیابان انقلاب توضیحاتی در مورد وضعیت پرونده قضایی آنان ارائه کردند.
در پایان هدایایی به‌منزله یادمان این ملاقات به دختران خیابان انقلاب تقدیم و دیدار با آرزو و امید جمعی به لغو هرچه سریع‌تر حجاب اجباری و سایر قوانین تضییع کننده حقوق زنان پایان یافت.

در این دیدار زندی‌نیا ، فرداد، فرهنگ‌فر ،ذهبیون، زرگران، مقیمی٬ آرش کیخسروی٬ محقق معین، افشار، نسرین ستوده٬ محمد هادی‌افشار و رضا خندان حضور داشتند.

 

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵