Categories: خبرها

کشته شدن ۳۰ سرباز عراقی در حمله اشتباهی ائتلاف ضدداعش

زیتون-  ۳۰ تن از نیروهای ارتش عراق روز شنبه در حمله اشتباهی هواپیماهای ائتلاف غربی در استان نینوا در شمال غربی عراق کشته شدند.
ایرنا به نقل از شبکه خبری «الجزیره مباشر» نوشت که هواپیماهای ائتلاف غربی بطور اشتباهی نیروهای ارتش عراق را در شهر «مخمور» در جنوب موصل بمباران کردند.
حمله جنگنده های ائتلاف غربی به نیروهای ارتش عراق در حالی است که به گفته مقام های عراقی ، نیروهای عراقی در ادامه عملیات آزادسازی استان نینوا تا کنون ده روستا را در حد فاصل منطقه قیاره – شهرستان مخمور واقع در جنوب موصل، از چنگال عناصر گروه تروریستی داعش آزاد و پاکسازی کرده اند.
به گفته «نجم عیدالله جبوری» فرمانده عملیات موصل ، نیروهای عراقی ده ها تروریست انتحاری را در روستا های آزاد شده جنوب شرق موصل به هلاکت رسانده اند. پیشتر نیز منابع خبری از آزادسازی ۱۵۳ خانواده در منطقه مخمور در استان نینوا خبر داده بودند.
عملیات آزاد سازی استان نینوا تحت عنوان عملیات الفتح توسط فرماندهی عملیات نینوا و با مشارکت نیروهای عراقی از پنجشنبه گذشته آغاز شده و زیر نظر فرماندهی عملیات مشترک در حال انجام است.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵