Categories: خبرها

مینو خالقی:از طرق قانونی و حقوقی به دنبال استیفای حقوق خود و مردم خواهم بود

زیتون- مینو خالقی، منتخب مردم اصفهان که ارائش توسط شورای نگهبان ابطال شده است در بیانیه‌ای اعلام کرد از طرق قانونی و حقوقی به دنبال استیفای حقوق خود و مردمی که او را منتخب خود دانسته‌اند، خواهد بود.

متن این بیانیه که در کانال تلگرامی او منتشر شده، به شرح زیر است:

بسم اللّه الرحمن الرحیم

وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنینَ

امروز همانند روزهای گذشته و در شروع اولین روز کاری فروردین ماه به دنبال استیفای حقوق خود و مردمی که مرا منتخب خود دانسته‌اند، از طرق قانونی و حقوقی هستم.

همانطور که مستحضرید بنابر مصاحبه رسمی سخنگوی محترم هیات نظارت بر انتخابات، آرای اینجانب ابطال شده و اصلا مسئله رد صلاحیت مطرح نیست که البته این موضوع نیازمند مداقه حقوقی است.

اینجانب به عنوان فرزند این نظام که مورد تایید شورای محترم نگهبان واقع شده‌ام، نظرات خود را از طریق این کانال و در صورت لزوم از طریق رسانه‌های رسمی داخلی اعلام خواهم کرد و هرگونه اظهارنظر و اعلام حمایت یا خبرپراکنی‌های به قصد دشمنی رسانه‌ها و گروه‌ها و اشخاص معاند بیگانه و خارجی را در هر قالب اعم از وبسایت‌ها، صفحات اجتماعی و غیره محکوم و منکوب می‌کنم.

مردم شریف و مهربان کشورم

می‌دانید و می‌دانم که خداوند همیشه با امیدواران است و آن که مأیوس از رحمت حق است کافر قلمداد می‌گردد.

من مینو خالقی، دختر سی ساله وطن که با هزاران امید و آرزو برای سازندگی کشورم وارد این عرصه شده‌ام، هر روز و همیشه به رحمت بی‌کران عزت‌دهنده واقعی که همانا آفریدگار یکایک ماست امیدوارم و در این مسیر خطیر احقاق حقوق، از مقام بلند مرتبه حضرت پروردگار، آقا امام زمان (عج) و رهبر معظم و عالیقدر نظام جمهوری اسلامی ایران، کمک و یاری می‌طلبم.

من به ایران امیدوارم.

ان الله مع الصابرین
مینو خالقی
هفتم فروردین ماه یکهزار و سیصد و نود و پنج
27213

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵