Categories: خبرها

هاشمی رفسنجانی: در باره صلاحیت حسن خمینی مکالمه ای طولانی با رهبری داشتم

زیتون- اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت که در پی تایید نشدن صلاحیت حسن خمینی از سوی شورای نگهبان «یک مکالمه طولانی با رهبری داشته است» که «تاثیراتی هم گذاشته» اما «در آخر یک نفر همه کارها را خراب کرده است».

هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با ویژه نامه نوروزی روزنامه آرمان در ادامه افزود: «از عدم صلاحیت سیدحسن آقای خمینی قانع نشده ام، به هر وجهی که به این مساله توجه می‌کردم نمی توانستم خودم را قانع کنم».

او در بخشی دیگر از این مصاحبه به این سوال که برخی می گویند سخنرانی شما در مراسم سالگرد ورود امام در فرودگاه راه را برای عدم تایید صلاحیت حاج حسن آقا هموار کرد» پاسخ داد: «آنها از قبل چنین تصمیمی را گرفته بودند و من هم از تصمیم آنها خبر داشتم». رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبه با آرمان، با دفاع از اظهارات خود در مراسم سالگرد ورود آیت الله خمینی به ایران گفت: «من در آن سخنرانی وظیفه ام را انجام دادم چون تشخیص دادم که باید آن جمله را بگویم».

 

اکبر هاشمی رفسنجانی در همین ارتباط تاکید کرد: «شورای نگهبان می‌توانست از راه های دیگر به احراز صلاحیت ایشان بپردازد».

Recent Posts

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

بازخوانی انتقادی صورت‌بندی فکری محمد حنیف‌نژاد در افق رهایی و انسداد تاریخی

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

نقد یک خطای معرفتی دین‌ستیزان

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

جمهوری، جمهوریت و سلطنت موروثی

در این نوشتار کوتاه تلاش می‌شود که بین سه مفهوم «جمهوری»، «جمهوریت» و نیز «سلطنت»…

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

چرا فاشیسم به صحنه جهانی بازگشت؟

قرن بیستم با نبردی سهمگین میان سه ایدئولوژی رقیب تعریف شد: لیبرالیسم، کمونیسم و فاشیسم.…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵