Categories: خبرها

هنوز مصوبه‌ای برای ائتلاف با گروه‌های اصولگرا نداریم

زيتون- علي شكوري‌راد دبير كل حزب اتحاد ملت و عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان، ضمن تاكيد بر اينكه اصلاح طلبان در ائتلاف نانوشته با همه عقلای جامعه هستند، گفت:« اما در مورد ائتلاف مصوب شده، باید بگویم هنوز مصوبه‌ای برای ائتلاف با گروه‌های اصولگرا نداریم.»

به گزارش «ایلنا»، علی شکوری‌راد که  در مراسم رونمایی از پایگاه اطلاع‌رسانی اصلاح طلبان -گام دوم- در جمع خبرنگاران به سوال‌های آنها پاسخ می‌گفت، با اشاره به برنامه اصلاحات گفت:«در این دوره حفظ نهاد انتخابات، به عنوان کف مطالبات اصلاح طلبان است لذا امید دادن به مردم و حفظ آرامش کاری است که اصلاح‌طلبان برای حفظ نهاد انتخابات انجام خواهند داد.»

شکوری راد همچنین در پاسخ به سوالي در خصوص سخنان ديروز هاشمي رفسنجاني مبتني بر وامدار بودن مردم به بنيانگذار انقلاب و خانواده ايشان گفت:« امام یک شخص نبود بلکه رهبر یک انقلاب بود که پایه‌های انقلاب را تبیین کرد و وقتی به کشور آمدند بخش بزرگی از مردم از ایشان استقبال کردند و بیش از ده سال رهبری مردم را بر عهده داشتند و  تشییع ایشان هم این خلاقه را نشان دادند و در حقیقت اگر بحث وامدار بودن باشد امام نماد مردم بوده است»

وي با انتقاد از کسانی که در مسئولیت قرار گرفتند، اما سابقه روشنی در مبارزه نداشتند تصريح كرد:« اینها وامدار انقلاب و نظام هستند و وقتی درباره بدهکار بودن به امام صحبت می‌شود منظور بدهکار بودن به ملتی است که امام نماد و رهبر آنان بود.»

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026