زیتون– پس از دستگیری چهار عضو شورای صنفی دانشگاه تهران، دانشجویان این دانشگاه اعلام کردند تا آزادی همکلاسیان خود در دانشگاه تحصن خواهند کرد.
کانال تلگرامی شوراهای صنفی دانشجویان کشور خبر داد که در پی برگزاری جلسه مشترک شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران با ریاست دانشگاه که به منظور پیگیری آزادی دانشجویان بازداشت شده در جریان اعتراصات روزهای اخیر صورت گرفت٬ پس از اتمام جلسه به محض خروج چهار عضو شورا از مکان برگزاری٬ نیروهای امنیتی دست به بازداشت آنان زدند.
مابقی اعضای شوراهای صنفی دانشگاه تهران٬ با مطالبه آزادی دانشجویان دربند و اعتراض به عدم امنیت تک تک اعضای حاضر در جلسه٬ در همان مکان دست به تحصن زدهاند.
روز شنبه و در پی سلسله اعتراضات سراسری در ایران دانشجویان دانشگاه تهران نیز دست به تجمع اعتراضی زدند. فعالین دانشجویی خبر از بازداشت تعدادی دانشجویان این دانشگاه در پی این تجمع میدهند.
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…