Categories: خبرها

دیلی تلگراف: بریتانیا برای آزادی نازنین زاغری ۴۰۰ میلیون پوند می‌پردازد

زیتون ـ دیلی تلگراف چاپ لندن به نقل از منابع خود اعلام کرد که بریتانیا آماده انتقال بیش از ۴۰۰ میلیون پوند به ایران برای تسریع در روند  آزادی نازنین زاغری-راتکلیف، شهروند ایرانی-بریتانیایی زندانی در ایران است.

به گزارش بی‌بی‌سی بر اساس تاکید روزنامه تلگراف منابعی در دولت بریتانیا گفته‌اند دولت مایل نیست پرداخت این پول بالغ بر ۴۰۰ میلیون پوند را به آزادی خانم زاغری ارتباط دهد.

گفته می‌شود این پول مربوط به بدهی پرونده فروش سلاح در زمان شاه سابق ایران می‌شود. وزارت امور خارجه بریتانیا هنوز در این باره اظهارنظری نکرده است.

همچنین روز گذشته ریچارد رتکلیف، همسر نازنین زاغری با بوریس جانسون، وزیر خارجه انگلستان دیدار کرد.

در این دیدار وزیر خارجه بریتانیا گفته است برای «حمایت دیپلماتیک» از خانم زاغری «ملاحظاتی» دارد. بوریس جانسون پیش از این به دلیل اظهارنظر خود درباره نازنین زاغری و اینکه گفته بود وی در حال آموزش خبرنگاری در ایران بوده به شدت مورد انتنقاد قرار گرفته بود.

نازنین زاغری، شهروند دو تابعیتی ایرانی انگلیسی است، که  در ۱۹ شهریور سال‌جاری به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» به پنج سال زندان محکوم شده بود.

زاغری که همراه با فرزند خردسالش به ایران سفر کرده بود، روز ۱۵ فروردین، در هنگام خروج از ایران، بازداشت شد. زاغری برای بنیاد تامسون رویترز، نهاد خیریه‌ای در لندن، کار می‌کرد. بنیادی که مستقل از موسسه خبری تامسون رویترز و خبرگزاری رویترز است.

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵