Categories: خبرها

محمد نظری اعتصاب غذایش را شکست

زیتون– محمد نظری پس از ۲۴ سال زندان و ۹۹ روز اعتصاب غذا، موفق به استخدام وکیل شد.
محمد نظری، زندانی سیاسی کرد، ‌متهم به عضویت در حزب دموکرات کردستان است. او درسال ۱۳۷۲ بازداشت و پس از اخذ اعترافات تحت فشار به اعدام محکوم شد.
مجازات اعدام این زندانی سیاسی در سال ۸۶ به حبس ابد کاهش یافته و از زندان ارومیه به زندان رجایی‌شهر منتقل و هم‌اکنون در سالن۱۲ بند ۴ زندان رجایی شهر در حال گذران حکم است. او در اعتراض به عدم اعمال قانون جدید مجازات اسلامی و تجمیع مدت محکومیتش٬ دست به اعتصاب غذا زد.
او در سومین ماه از اعتصاب غذای خود نامه‌ای منتشر و با تاکید بر اینکه «بی‌کس‌ترین زندانی این شهر است» نوشته بود که: «که ۸۱ روز از اعتصابم می‌گذرد اما هیچ گوش شنوا و دست یاری‌دهنده‌ای برای من نمانده است.»
اما در نهایت روز گذشته و پس از آنکه برای اولین بار در طول ۲۴ چهار سال گذشته موفق به استخدام وکیل شد، اعتصاب غذای خود را موقتا متوقف کرد.
محمدحسين آقاسی وكيل دادگستری، وكالت محمد نظری را بر عهده گرفته است؛ وکیل همچنين در اين ملاقات محمد نظری به درخواست وكيل خود برای مدت يك‌ ماه اعتصاب غذايش را متوقف نمود.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026