زیتون- حسن روحانی روز شنبه در سومین کنگره ملی بزرگداشت روز شهید گفت که «برای اخلاق، وحدت ملی، برادری و خلق نکو انقلاب شد» وگرنه بنده بگویم انقلابی ام چه فایده ای دارد. انقلاب به معنای این است که «مردم از دست و زبان ما در امان باشند.» او در ادامه افزود «متاسفانه برخی از روزنامه ها، فحش نامه است.» از همان ابتدا آدم با ترس و لرز روزنامه را باز می کند که ببینیم کجاها به ما فحش داده و تهمت زده اند. آیا این اسلام و جامعه اسلامی است؟ اسلام یعنی قلب، تسلیم خدا باشد و مردم از دست و زبان ما راحت در امنیت و سلامت باشند. روحانی در بخش دیگر سخنانش به بداخلاقی های موجود در جامعه اشاره کرد و گفت:« برخی می خواهند لب باز کنند، عده ای می ترسند که چه می خواهد بگوید، نکند به من، طایفه یا خانواده ام و یا دیگران توهین کند.»
رییس دولت یازدهم در ادامه این سخنرانی که توسط ایرنا منتشر شد پرسید«چرا به فکر کشور و عظمت این ملت نیستم و برای راحتی این مردم تلاش نمی کنیم، دلیل این است که این دولت در این دوره توانسته کاری بزرگ را نه خودش بلکه توسط ملت انجام دهد و کنار مردم باشد.» روحانی در بخش دیگری از سخنانش به انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اشاره کرد و گفت:«این حزب و آن حزب، این جناح و آن جناح پیروز شود همه برادرهای ما هستند، هیچ تفاوتی ندارد، همه ما عضو یک ملت هستیم، باید درس ایثار و فداکاری برای ملت را از خانواده های شهدا بیاموزیم.» رییس جمهوری همچنین تاکید کرد:«ما به دنبال وحدت و ساخت ایرانی اسلامی هستیم. در برابر هر کسی که به این مملکت و قدرت ملی ما خدمت کند سر فرود می آوریم چه در سیاست های خارجی باشند و چه در سیاست اجتماعی.»
رییس جمهوری در پایان گفت که در برابر کسانی هم که در انتخابات آن صف های طولانی را برای عظمت این ملت ایجاد کردند، سر فرود می آورد.
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…