ایران به پرداخت بیش از «۱۰میلیارد دلار» غرامت به قربانیان ۱۱ سپتامبر محکوم شد

زیتون- دادگاهی در نیویورک حکم داده است که ایران باید به خانواده قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر و چند موسسه بیمه ۱۰.۵ میلیارد دلار غرامت بپردازد.

رادیو  فردا در این باره نوشت: جورج دانیلز، قاضی دادگاهی در نیویورک روز چهارشنبه ۱۹ اسفند با صدور حکمی غیابی علیه ایران، مقرر کرد که تهران به خانواده‌ها و بازماندگان قربانیان حملات یازده سپتامبر به مرکز تجارت جهانی درشهر نیویورک و پنتاگون روی هم رفته مبلغ ۷.۵ میلیارد دلار بپردازد. این مبلغ شامل دو میلیون دلار به هر خانواده برای رنج و مصیبتی است که قربانیان تحمل کرده و ۶.۸۸ میلیون دلار جرایم کیفری است.

CEEBD612-54DD-41E7-BB80-0E7995C4E43D_w640_r1_s

خبرگزاری بلومبرگ خبر داد که قاضی دانیلز همچنین درحکم خود مقرر کرده که ایران باید به موسسه‌های بیمه که خسارات مربوط به این حادثه، از جمله تخریب اموال، اختلال در فعالیت تجاری و سایر موارد را پرداخت کرده‌اند، در مجموع مبلغ سه میلیارد دلار غرامت پرداخت کند. در مراحل قبلی این پرونده قاضی دانیلز به این نتیجه رسیده بود که ایران نتوانسته است ادعاهای مربوط به حمایت آن کشور از هواپیماربایان حملات یازده سپتامبر را رد کند و بنابراین در پرداخت خسارات مربوط به این حملات مسئول است. قاضی دانیلز در حکم خود غرامت تعیین شده از سوی یک قاضی دیگر در پایان دادرسی جداگانه‌ای که در ماه دسامبر اعلام شد را منظور کرده است. با وجودی که دریافت غرامت از یک دولت خارجی که تمایلی به پرداخت ندارد کار دشواری خواهد بود ولی شاکیان ممکن است با استفاده از قانونی در آمریکا که اجازه می‌دهد در موارد مربوط به تروریسم دولتی از اموال مسدود شده کشورهای خارجی برداشت کند، ادعای غرامت را دنبال کنند.

این حکم در حالی صادر شده که گزارش‌های منتشره حاکی است که ۱۵ نفر از ۱۹ عامل این حملات از اتباع عربستان سعودی بوده‌اند. در این حملات حدود سه هزار نفر جان باختند.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »