Categories: خبرها

دست‌کم ۸۰۰ مقام مسئول در پرونده‌های زمین‌خواری و تغییر کاربری اراضی دست دارند

زیتون- قباد افشار٬ رئیس سازمان امور اراضی از دست داشتن دست‌کم ۸۰۰ «مقام مسئول» در پرونده زمین‌خواری و تغییر کاربری اراضی در ایران خبر داد.قباد افشار گفت پرونده این مسئولان «متخلف» با همکاری و مشارکت سازمان بازرسی کل کشور به مراجع قضایی ارسال و در مواردی نیز منجر به صدور حکم شده است.

به گزارش ایسنا وی در بخش دیگر از سخنانش تاکید کرد که «در پی این اقدام برخی شهرداران و دهیاران به پرداخت جرایم و انفصال از خدمت محکوم شده‌اند.» افشار افزوده «تا زمانی که مسئولان مجوز غیرقانونی صادر نکند هیچ کس نمی‌تواند کاربری اراضی را تغییر دهد بنابراین اصل طرح پیگیری و شناسایی مسئولان متخلف به اجرا» درآمده است.

آذر ماه سال ۹۴ در یک برنامه تلویزیونی ایران با موضوع «زمین‌خواری»٬ «کوه‌خواری» و «دریا‌خواری» اعلام شده بود که پنج هزار «آقازاده» در جمهوری اسلامی در این زمینه در قوه قضائیه دارای پرونده هستند.

 

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵