Categories: خبرها

دیگر فیلترینگی در ورودی کشور انجام نمی‌شود

زیتون– وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه دومین همایش ملی فضای مجازی پاک گفت: دیگر فیلترینگی در ورودی کشور انجام نمی‌شود.

محمود واعظی در جمع خبرنگاران در حاشیه دومین همایش ملی فضای مجازی پاک با اشاره به خروجی‌های فاز اول و دوم فیلترینگ هوشمند اظهار کرد: فاز سوم فیلترینگ به نوعی از هفته قبل شروع شده به این معنا که دیگر فیلترینگی که در ورودی کشور انجام می‌شد، وجود ندارد بلکه با طراحی‌های انجام شده این فیلترینگ تحت نظر دانشگاه‌ها، شرکت‌های FCP ، شرکت‌های FCP و ارائه‌کنندگان اینترنت صورت می‌گیرد که باعث می‌شود سرعت اینترنت بالا رود و در آینده می‌توانیم دست شرکت‌ها را باز بگذاریم که با مشتریان خود تعامل بیشتری داشته باشند.

به گزارش ایسنا از این همایش، وزیر ارتباطات  همچنین  از رونمایی شبکه ملی اطلاعات، توسعه چهار برابری شبکه انتقال، توسعه سه برابری شبکه IP در سال 95 خبر داد و به لزوم افزایش فرصت‌ها و کاهش تهدید‌های فضای مجازی برای رسیدن به فضای مجازی سالم در کشور اشاره کرد.

او با اشاره به تهدید‌ها و فرصت‌های فضای مجازی گفت: فضای مجازی باید از نظر فرهنگ‌سازی و آموزشی از طریق تبلیغ اعتقادات شیعی به گونه‌ای مدیریت شود که فرصت‌هایش افزایش یابد و تهدید‌هایش از طریق پالایش محتوای غیراخلاقی و ضد دینی مدیریت شود.

او ادامه داد: فضای مجازی باید باعث ارتقاء آگاهی مردم شود تا مردم بتوانند از این فضا در راستای سرعت‌ بخشیدن به زندگی فعالیت و حرفه خود استفاده کنند. در خصوص شبکه ملی اطلاعات کارهای زیادی انجام شده و امیدوارم سال 1395 از این شبکه رونمایی کنیم. همچنین توسعه شبکه انتقال در سال 1395، چهار برابر و هر آنچه که برای شبکه IP انجام شده سه برابر خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر افزایش پهنای باند اظهار کرد: در این دو سال گذشته پهنای باند از 620 گیگابیت بر ثانیه به 4000 گیگابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرده و امیدواریم اینترنت طوری در اختیار مردم قرار بگیرد که با تولید محتوای فاخر از آن بهتر استفاده کند.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026