Categories: خبرها

حسن روحانی نامزد اصلاح‌طلبان شد

زیتون– محمدرضا عارف، رییس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، خبر داد که این شورا از نامزدی حسن روحانی در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری حمایت می‌‌کند.
به گفته عارف این تصمیم «طی یک فرآیند دوماهه» اتخاذ شده است. در این مدت هیات رییسه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با روحانی و نماینده یا نمایندگان او دیدار داشته و در نهایت «کمیته سه نفره از شورا مامور شد با نمایندگان روحانی بحث و در مورد اشتراکات به نقطه اشتراک برسد».
رییس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت که در جلسه این شورا «همه نقطه نظرات خود را مطرح کردند و در نهایت بعد از پیشنهادات مختلف رای‌گیری کردیم و در نهایت آقای روحانی به اتفاق آرا نامزد جریان اصلاحات شد.» به گفته او فردا فراکسیون امید با‌ حسن روحانی جلسه ای خواهد داشت.
عارف اضافه کرد که این شورا هنوز درباره مساله «کاندیداری پوششی» تصمیم‌گیری نکرده، اما «قبل از ثبت‌نام نامزدها نظر شورای عالی سیاست‌گذاری را درباره نامزد پوششی به طور رسمی اعلام خواهیم کرد.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵