Categories: خبرها

جزئیاتی جدید از دیدار اسحاق جهانگیری با رهبر جمهوری اسلامی

زیتون– اسحاق جهانگیری، معاون اول حسن روحانی، خبر داد که آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به درخواست برقراری ارتباط میان رهبر جمهوری اسلامی و نیروهای اصلاح‌طلب، به او گفته است: «اگر تمایل دارید ارتباطی از سوی دوستان (اصلاح‌طلب) باشد، خود شما رابط باشید.»
جهانگیری در مصاحبه‌ای با روزنامه اعتماد گفت: «[آیت‌الله خامنه‌ای] گفتند قطع رابطه با اصلاح‌طلبان از طرف ما نبود.» او اضافه کرد: «ایشان در پاسخ به طرح این موضوع گفتند که از طرف ما که اصلا قطع رابطه‌ای نبوده و ما مشکلی نداریم. حال اگر تمایل دارید که ارتباطی از سوی دوستان باشد، خود شما باشید».
به گفته معاون اول حسن روحانی در این دیدار از چهره‌هایی چون محمد خاتمی، موسوی خویینی‌ها و عبدالله نوری نام برده شده تا کانال ارتباطی اصلاح‌طلبان و مقام رهبری باشند: «این موضوع از همان مذاکره من با رهبری بود که به بیرون راه یافته است. در این مذاکره از این شخصیت‌ها اسم برده و پیرامون این افراد صحبت شده است. طبق تعبیر شما موضوع مورد بحث این بود که، کانال اصلاح‌طلبان با رهبری باید برقرار باشد».
اسحاق جهانگیری اضافه کرد که آیت‌الله خامنه‌ای «نگفت با کسانی که در طول سال ٨٨ آن اتفاقات را درست کرده‌اند، قهر هستیم»، بلکه به گفته او رهبر ایران گفته است «در عاشورای سال ٨٨ عده‌ای لودگی کردند و قهر بودن را تنها به همین مورد محدود کردند».
معاون اول روحانی دلیل رد مساله «آشتی ملی» از سوی رهبر جمهوری اسلانی را «عکس‌العمل‌های غیرواقعی که در داخل یا بیرون از کشور» انجام شد، دانست و گفت این عکس‌العمل‌ها «نظام را به شکلی نشان می‌داد که گویی دچار یک مشکل جدی شده و عده‌ای به دنبال حل آن هستند»، در حالی که «ما اصلا قهری در داخل نداریم».

 

 

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026