Categories: خبرها

شمخانی: پرواز جنگنده‌های روس از آسمان ایران ادامه دارد

زیتون– علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، خبر داد که استفاده روسیه از «فضای ایران» ادامه دارد، چرا که «ما یک همکاری کاملا راهبردی با روسیه داریم.»
دبیر شورای عالی امنیت ملی به فارس گفت برای عبور هواپیماهایی روسی از فضای ایران مجوز لازم صادر می‌شود. او تاکید کرد عبور هواپیماهای روسیه «منوط به رابطه، همکاری و تصمیم‌گیری از قبل است و اینطور نیست که این کار بدون هماهنگی صورت گیرد».
چند روز پیش خبری در رسانه‌های غربی مطرح شد مبنی بر اینکه شش فروند بمب‌افکن «توپولف ۲۲ ام» از آسمان ایران و پایگاه همدان برای عملیات در دیرالزور سوریه استفاده کرده‌اند.
وزارت دفاع روسیه، ۲۶ مرداد ماه، در بیانیه ای از استقرار جنگنده های روسیه در پایگاه هوایی همدان در غرب ایران خبر داده بود. به گفته او هواپیماهای جنگی روسیه با برخواستن از پایگاه همدان و عبور از آسمان عراق، اهدافی را در سوریه بمبارن می کنند و دوباره به پایگاه همدان برمی گردند.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵