Categories: خبرها

جلسه کمیته نظارت بر برجام برگزار شد

زیتون- کمیته نظارت بر برجام امروز به ریاست جسن روحانی تشکیل جلسه داد. موضوع این جلسه «بررسی روند تحولات در اجرای برجام به ویژه موضوع تصویب طرح تمدید تحریم‌های ایران از سوی سنای آمریکا و بررسی واکنش‌های احتمالی ایران در صورت اجرایی شدن این قانون» بود.

براساس گزارش ایسنا این جلسه صبح چهارشنبه (امروز) برگزار شد و براساس دستورالعمل اجرایی آن، دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره تصمیم‌های آن اطلاع‌رسانی می‌کند. در جلسه امروز و در غیاب محمدجواد ظریف، عباس عراقچی در جلسه شرکت کرد.

علی‌اکبر ولایتی، از اعضای این هیات، امروز پس از دیدار با رمضان عبدالله، گفت در جلسه این هیات تصمیم‌هایی گرفته شده است. به گفته ولایتی «تمدید تحریم فرقی با تحریم کردن ندارد و همین کار آنها هم بی پاسخ نخواهد ماند».

مشاور امور بین‌الملل رهبر جمهوری اسلامی اضافه کرد: « اگر رئیس جمهور آمریکا تمدید تحریم‌ها را امضا کند، شرایط جور دیگری است و اگر امضا نکند شرایط طور دیگری خواهد بود. به هر حال جمهوری اسلامی ایران در مورد همین کار هم که انجام شده است واکنش مناسب خواهد داشت و تصمیم ها در مورد مواردی که باید انجام شود اتخاذ شده اما بنابر مصالحی قرار شده جزئیات آن فعلا گفته نشود».

Recent Posts

ذکر خیری از دو فعال سیاسی چپ ملی

اخیرا خبر رسید که بابک امیرخسروی (1306-1405 خورشیدی) در پاریس درگذشت و امروز نیز اطلاع…

۲۹ مهر ۱۴۰۵

تفکر نقاد در دوران گذار از اقتدارگرایی

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی،…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

بازخوانی سه آموزه اخلاقی و دموکراتیک عرفان عملی ابوالحسن خرقانی

عرفان یکی از میراث های مهم فرهنگی‌جوامع‌ بشری و از جمله‌ جامعه‌ ما‌ بشمار می…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵